Hatékony energiamenedzsment? Használjon feszültségtesztereket!

weidmueller.hu_.18.02.jpg

A feszültségteszter egyike azoknak az elektromos tesztereknek, amik nem hiányozhatnak a szakemberek felszereléséből. Egy-egy munka során a teszterek biztosítják azt az funkciót, melynek segítségével ellenőrizhetőek az egyes munkafázisok, illetve az egész projekt is. Az alkalmazásukkal meggyőződhetünk arról, hogy mindent helyesen csináltunk, nincs gond az egyes részletek működésével. Ha valami nem stimmel, azt a teszter jelzi, és még azelőtt kijavítható a hiba, hogy mindent késznek nyilvánítanánk.

A feszültségmérőkből is többféle típust tudunk megkülönböztetni, ennek megfelelően használhatunk egyszerű feszültségtesztert, olyat, ami érintés nélkül is képes mérni, kétpólusút, valamint multifunkcionális szakadásvizsgálót is. Mindegyik más-más területen és feladatra használható annak függvényében, hogy mire van szükség.

Egy felújítás vagy átépítés alkalmával a feszültségteszter meg tudja mutatni, hogy egy falban van-e elektromos vezeték, és ha igen akkor hol, így elkerülhetőek a felesleges rombolások. Ha az elektromos hálózat akadozik, nem működik rendesen, akkor is segítségül hívhatjuk a feszültségtesztereket, hogy megtaláljuk a hiba pontos helyét. Ezen túl nemcsak épületek, de például járművek állapotának felméréséhez is nélkülözhetetlenek eszközök. A feszültségteszterek használatával időt és energiát spórolhatunk meg, megkönnyíthetjük a dolgunkat munka során.

A www.weidmueller.hu weboldalunkon Ön is megismerheti azokat az eszközöket, amikre szüksége van a kifogástalan munkavégzéshez, a minőségi mérésekhez. Ne keressen máshol színvonalas mérőeszközöket, hanem rendelje meg tőlünk új feszültségtesztereit! Ismert márkák legújabb modelljeit kínáljuk, modern és megbízható termékeket, amikkel egyszerűbb és hatékonyabb az ellenőrzés. Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, örömmel adunk szakmai tanácsot és segítünk a választásban! Írjon nekünk az info@weidmueller.hu e-mail címre vagy hívjon minket a + 36-1-382-7700-as telefonszámon!

Top