Világítson energiatakarékos és környezetbarát LED izzókkal!

fenycentrum.hu_.uj_.18.02.18febr.jpg

Költséghatékony és hosszú élettartamú megoldásra van szüksége a világítás terén? Olyan fényforrást keres, ami nem igényel rendszeres karbantartást, így a nehezen hozzáférhető helyeken, valamint gyakori kapcsolgatás mellett is gondtalanul használható? A LED izzók több szempontból előnyösek, hiszen mindezen elvárásoknak eleget tesznek, valamint minimális hőtermelésük miatt szinte mindenhol bátran alkalmazhatók.

A fényforrások területén számos fajtával találkozhatunk. Az adott helyiségektől, és egyéni igényünktől függően választhatjuk ki azokat a kellékeket, amelyekkel tökéletes lehet a világítás. A rendkívül magas élettartamú, kis helyigényű, energiatakarékos, szabályozható fényerejű, többféle színben (színhőmérsékletben) világító LED izzók gazdaságos és hatékony megoldást nyújtanak mindenhol. Érdemes megismerkednünk velük, ugyanis bemelegedési idő nélkül és hosszú időn keresztül használhatóak, ráadásul más termékekkel ellentétben a LED izzók rázásállóak is! Ha az eddig használt izzóinkat LED izzókra cseréljük, a világításra kiadott összeget jelentős mértékben csökkenthetjük, ennek köszönhetően energia-, és költséghatékonyan biztosíthatjuk a világítást mindenhol.

Mindenki találhat igényének és pénztárcájának megfelelő LED izzót. Már nem luxus, megfizethető az áruk.

Hatékony és sokoldalú fényforrások vásárlásáért érdemes ellátogatnia a Quattro-Lux Világítástechnikai Stúdió Kft. webáruházába. LED izzók széles kínálatával várjuk vásárlóinkat, amelyek közül minden helyiségébe megtalálhatja a legmegfelelőbbeket. Tájékozódjon bővebben világítástechnikai termékeinkről a www.fenycentrum.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Használja Ön isa hagyományos izzóknál jóval magasabb élettartamú LED izzókat! Válogasson a többféle méretű és típusú LED izzók közül webáruházunkban! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja a 06-30-995-0633-as telefonszámunkat, vagy írjon az info@fenycentrum.hu e-mail címünkre!

Top