Oldja meg egyszerűen a sóder, a homok, a kavics, a murva és a termőföld kiszállítását!

kontenerbudapest.hu_.18.02.jpg

Kert, vagy park kialakítását tervezi, amihez többféle anyagra van szüksége? Netán építkezés előtt áll? A sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítása minden ilyen esetben nélkülözhetetlen, viszont nem biztos, hogy könnyen meg tudja oldani. Egy tereprendezéssel és sittszállítással foglalkozó cég hatékonyan látja el ezeknek az anyagoknak a helyszínre juttatását is.

Az építkezési munkálatok, a kertépítés, és egyéb hasonló feladatok speciális eszközöket és anyagokat igényelnek. Csak akkor tudjuk megteremteni a megfelelő körülményeket, ha rendelkezésünkre állnak a kiváló alapanyagok, valamint ezek szállítása is megoldott. Számos szolgáltató vállal tereprendezést, illetve sittszállítást, akikre más teendők elvégzését is rábízhatjuk. A sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítása nagy odafigyelést és erre kialakított gépjárműveket igényel.

Magas színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtunk a Becker és M Kft. dolgozóiként. Bármekkora mennyiségű sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítására van szüksége, felkészülten állunk rendelkezésére. Biztosítani tudjuk a megfelelő méretű konténereket, amelyekben könnyedén elhelyezhetőek a különböző építési törmelékek. Tisztában vagyunk azzal, hogy a szóródó anyagok szállítása nem egyszerű feladat, így nélkülözhetetlen a speciális járművek alkalmazása. Korszerű gépparkkal, és profi szakembereinkkel gördülékenyen oldjuk meg a ránk bízott feladatokat. Látogasson el a www.kontenerbudapest.hu címen megtalálható internetes oldalunkra, és olvasson részletesen tevékenységünkről!

Igényes és minőségi alapanyagokból készült környezet kialakítása céljából forduljon hozzánk segítségért! Sóder, homok, kavics, murva és termőföld kiszállítása esetén is vegye igénybe megbízható szolgáltatásainkat! Bármilyen anyagra van szüksége, jelezze felénk, illetve kérdés esetén is lépjen velünk kapcsolatba! Hívja a 06-30-942-0320-as telefonszámunkat, vagy írjon a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre!

Top