Speciális forrasztástechnikai feladatait teljesítse minőségi forrasztó rúddal!

elgelectronic.hu_.18febr.jpg

Egyedi megoldást igénylő feladatokkal a forrasztástechnika területén is találkozhatunk. Előfordulhat, hogy a megszokottól eltérő módon szükséges kiviteleznünk a forrasztást. Ilyen esetben speciális forrasztástechnikai eszközök alkalmazása szükséges, mint például a forrasztórúd. Nem érdemes hosszadalmas munkafolyamatot választanunk, hiszen kiváló forrasztórúddal és a hozzá tartozó, megfelelő forrasztástechnikai eszközökkel a bonyolultabb teendőket is egyszerűen oldhatjuk meg.

A hegesztéshez hasonlóan a forrasztással is oldhatatlan kötést készíthetünk. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen anyagokkal dolgozunk, más-más forrasztástechnikai eszközöket használhatunk. A forrasztórudak különböző típusban állnak rendelkezésünkre, ezért nagyon fontos, hogy mielőtt nekilátunk a teendőknek, kiválasszuk a legmegfelelőbbet. A 450 fok alatti forrasztást lágyforrasztásnak nevezzük, ilyenkor bátran alkalmazhatunk forrasztórudat. A forraszanyagok között találkozhatunk tömör fajtával, amit a forraszkádak feltöltésére, illetve a folyasztószer és a forraszanyag különböző időben történő felvitelekor veszünk igénybe. Nagy forraszkádak esetén forrasztórúd használata szükséges. Érdemes körültekintően informálódnunk az alkalmazással kapcsolatban, így biztos, hogy eredményesek lehetünk.

Precíz forrasztás és gördülékeny munkavégzés céljából a lehető legjobb helyen jár cégünk, az ELG Electronic Kft. forrasztástechnikai webáruházában! Felkészülten adunk tanácsot, és a legkiválóbb forrasztástechnikai eszközöket biztosítjuk. Termékeink között megtalálhatja a forrasztórudakat és egyéb kellékeket egyaránt. Informálódjon részletesen a www.elgelectronic.hu honlapunkon!

A hatékony, precíz, és gyors munka érdekében használjon minden szempontból megfelelő forrasztástechnikai eszközöket, teljesítse gondtalanul a speciális forrasztástechnikai feladatokat is! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon bennünket telefonon a 06-1-789-0111-es számunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@elgelectronic.hu e-mail címünkre!

Top