Szállítsa biztonságosan a hígtrágyát megbízható tartálykocsikkal!

promanure.hu_.18.02.jpg

Mezőgazdasági és állattartási munkánk során rengeteg feladat vár ránk; külön figyelmet igényel a trágyakezelés és -szállítás. Korszerű eszközökkel nem adódhat gondja a trágyaszállítás során, hiszen biztonságosan működtethető tartálykocsikkal gördülékenyen ezt oldhatja meg.

A gazdasági területen felgyülemlett hígtrágya elsőként hátránynak tűnik, hiszen egyre nagyobb mennyiségben halmozódik fel, és elég körülményes az eltávolítás menete, azonban, ha jobban belegondolunk, akár előnyünkre is válhat. Többféle módon hasznosíthatjuk, így egyáltalán nem kell aggódnunk miatta. A hígtrágya alkalmas a talajszerkezet javítására, gazdagítására, a növények tápanyag pótlására egyaránt. A trágyaszállításban nagy segítségünkre vannak az önfelszívó tartálykocsik. A masszív, nagy terhelést bíró tartálykocsik kiválóan oldják meg a trágyaszállítást. Elengedhetetlen az üzembiztonság, a minél magasabb műszaki színvonal, ezért fontos, hogy tapasztalt szakemberek tanácsát kérjük, és megfelelő helyről szerezzük be a tartálykocsikat.

Mezőgazdasági vállalkozása gondtalan üzemeltetéséhez nyújtunk segítséget a Promanure Kft. munkatársaiként. Biztosítani tudunk minden olyan trágyatechnikai eszközt, amelyekkel gördülékenyen oldhatja meg a trágyakezelés minden egyes részfeladatát. A trágyaszállításhoz megbízható tartálykocsikat vásárolhat tőlünk. Amennyiben nem csak egy-egy trágyatechnikai berendezésre, járműre van szüksége, hanem teljes körű kiépítést szeretne, szintén számíthat ránk. A tervezéstől egészen a kulcsrakész kivitelezésig vállaljuk a teendők ellátását. Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, és a tőlünk beszerezhető tartálykocsikról a www.promanure.hu internetes oldalunkon!

Végezze probléma nélkül a trágyakezelést, majd a trágyaszállítást! Használjon megbízható tartálykocsikat, amelyekkel gördülékenyen láthatja el feladatait! Trágyatechnikával kapcsolatos, és a különböző eszközöket érintő kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-934-4615-ös telefonszámunkon, vagy az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkön!

Top