Váljon meg antik értékeitől régiség felvásárlás útján!

mariatereziagaleria.hu_.18.02.jpg

Feleslegessé váltak a régről tárolt értéktárgyai, ezért megszabadulna tőlük? Egyre kevesebb hely áll rendelkezésére, így szelektálni szeretne a különböző használati tárgyak között? Nem érdemes kidobnia vagy elajándékoznia az antik eszközöket, ugyanis régiség felvásárlás útján akár jelentős összeget is kaphat értük.

Szinte mindegyikünk rendelkezik olyan kellékekkel, melyek a régmúltból maradtak nálunk. Előfordul, hogy életünk végéig őrizni szeretnénk néhány darabot, viszont a legtöbb egy idő után feleslegessé válik. Nem biztos, hogy ezeket el tudjuk ajándékozni, a hulladékok között pedig igazán nincs helyük. Biztonságosan és szakszerűen válhatunk meg a szükségtelenné vált, mégis értékes tárgyainktól, ha a régiség felvásárlás mellett döntünk. Több szempontból jól járhatunk, hiszen olyan helyre juttathatjuk eszközeinket, ahol hasznos lehet, valamint készpénzt is kapunk, így nem is ingyen szabadulunk meg tőlük!

Gyűjtemények, régiségek felvásárlását vállaljuk készpénzért cserébe. Mária Terézia Galériánk egy müncheni aukciós házhoz juttatja el az általunk átvett értékeket, ez az oka annak, hogy nyugati árakon tudjuk lebonyolítani a régiségek felvásárlását. Arany és ezüst, valamint más régiségek felvásárlása ügyében is rendelkezésére állunk. Biztos lehet benne, hogy értékbecslőink jó árajánlatot nyújtanak. Bútorok, festmények, ékszerek, dísztárgyak és számos más típusú eszköz esetén is segítségére vagyunk. Tudjon meg többet az általunk kínált régiség felvásárlásról és galériánk működéséről a www.mariatereziagaleria.hu internetes oldalunkon!

Búcsúzzon el felhalmozott tárgyaitól egyszerűen, velünk! Döntsön a régiség felvásárlás lehetősége mellett, és adja jó kezekbe értékeit! Amennyiben kérdése merül fel a régiség felvásárlás menetével kapcsolatban, szívesen adunk rá választ. Hívjon minket bizalommal telefonon, a 06-20-229-0986-os számunkon, vagy írjon nekünk weboldalunkon keresztül, munkatársaink mindenben rendelkezésére állnak!

Top