Okozzon igazi meglepetést profi fotós képzéssel!

digitalisfototanfolyam.hu_2.18febr.jpg

Hamarosan sor kerül rokona, vagy barátja születésnapi felköszöntésére, de még nem tudja, mit ajándékozzon? Tud arról, hogy ő szívesen tölti az idejét fotózással, de még nem rendelkezik a megfelelő szakmai ismeretekkel? Kiváló ötlet lehet, ha fotós képzésre invitálja! Ezzel igazi meglepetést okozhat, és a fényképezés terén való fejlődéséhez is hozzájárulhat. Az időbeosztása miatt sem kell aggódnia, ugyanis színvonalas fotósuliban igazodnak az egyéni igényekhez, és rugalmasan tartják az órákat.

Sokan már gyerekkorunktól kezdve érdeklődünk a fotózás világa iránt, a különleges képek nézegetése ugyanis leköt bennünket. Egyre többen vagyunk, akik nem csak látni, hanem készíteni is szeretünk fotókat. Ha van a családunkban, vagy ismerősi körünkben olyan személy, akiről tudjuk, hogy szívesen tölti az idejét fotózással, nagy meglepetést okozhatunk neki fotós képzéssel. Fotósuliban elméleti tudásra, és gyakorlati tapasztalatokra tehetünk szert, amit követően bármelyikünk komolyan foglalkozhat ezzel a szakmával.

Bárki jelentkezhet a szeptember elején induló fotós képzésünkre. Színvonalas fotó tanfolyamunkon elsajátíthat minden ismeretet, ami szükséges ahhoz, hogy kiválóan helytálljon ebben a szakmában. Akár hobbi szinten érdekli jobban, akár pedig hivatásaként szeretne tekinteni a fotózásra, mi hatékonyan támogatjuk benne. Ha ismerőséről tudja, hogy minden vágya ezen a területen tevékenykedni, jó ötlet lehet megajándékoznia fotós képzéssel. Lehetőséget nyújtunk a professzionális fotófelszerelések kipróbálására. Elismert szakemberek tartják az oktatásokat, amelyek időpontja mindenki számára kedvező, mert a gyakorlatokat hétvégén bonyolítjuk le. Tudjon meg többet fotósulinkról a www.digitalisfototanfolyam.hu internetes oldalunkon!

Lepje meg szerettét egyedülálló ajándékkal! Kedveskedjen fotós képzéssel, így teljesítheti az ő régi vágyát! Bármilyen kérdése merül fel fotó tanfolyamunkkal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon bennünket a 06-20-390-1560-as telefonszámunkon a hét bármelyik napján, vagy küldjön nekünk üzenetet a csaba@csabamail.hu e-mail címünkre!

Top