A belsőépítészet a modern otthon kulcsa

Egyedi elképzelése van otthona kialakításáról, és segítségre van szüksége a megvalósításhoz? A belsőépítészeti elemeket saját elképzelése szerint rendelheti meg, ha profi cégre bízza a kivitelezést. Stílusának megfelelő egyedi bútorokkal különleges, hangulatos belső teret hozhat létre, ahol tökéletesen érezheti magát.

A belsőépítészet feladata, hogy minden részletre kiterjedően megtervezze egy ingatlan belső tereinek kialakítását, a helyiségek kialakításától kezdve a közművek helyén át egészen a bútorokig. Egy jó tervező segítségével könnyedén kiválaszthatóak a legtökéletesebb egyedi bútorok is, és ezek harmonikusan össze is hangolhatóak. A fából készült szekrények, asztalok és más elemek melegséget sugározhatnak, barátságos légkört adhatnak bármelyik helyiségnek. A folyamatosan aktualizálódó 3D látványtervezés által megtekinthető a belső terek összképe, ezáltal bármi megváltoztatható még a kivitelezés előtt.

A belsőépítészeti munkálatok minden részletét rábízhatja a Protoszer Bt.-re. Hozzáértő, tapasztalt szakembereinkkel a felmérést, a tervezést, a gyártást, a szállítást, és az összeszerelést is vállaljuk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így egyáltalán nem adódhat nehézsége. Az egyedi bútorok készítését megelőzően lehetőséget adunk a 3D látványtervezés megtekintésére is, aminek köszönhetően módosíthatja a terveket, és tökéletesen elégedett lehet a végeredménnyel. Segítségére vagyunk minden belsőépítészeti elem kiválasztásában. Informálódjon asztalos tevékenységünkről és belsőépítészeti szolgáltatásainkról a www.design-asztalos.hu címen elérhető weboldalunkon!

Valósítsa meg terveit könnyedén, rövid idő alatt, kiváló minőségű anyagok felhasználásával! Jusson hozzá olyan egyedi bútorokhoz, amelyek tökéletesen megfelelnek saját stílusának! Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásainkat, és legyen maximálisan elégedett! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-517-8108-as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a ltdbutor@gmail.com e-mail címünkre!

 

Top