Használja fel a megújuló energiát pályázati támogatással!

energoptimo.hu180328.jpg

Költséghatékonyabban szeretné fenntartani nagyvállalatát? Régóta tervezi a megújuló energiák igénybevételét, de eddig halogatta a beruházást? Most lehetősége van arra, hogy pályázati támogatás útján szert tegyen a rendkívül hasznos napelem rendszerre, és megvalósíthatja a világítás korszerűsítést is.

A jelenleg kiírt pályázati támogatás szerint 5 milliárd forintos keretösszegből részesülhetünk, ha nagyvállalatunk termelési folyamatát modernizálni szeretnénk. A döntéshozatalnál figyelembe veszik a régió elhelyezkedését, a várható árbevétel növekedésének mértékét, a munkahely teremtés szempontját. Amennyiben magyarországi székellyel vagy telephellyel rendelkezünk, minimum 50 főt foglalkoztatunk, és legalább 3 üzleti évet lezártunk, esélyesek vagyunk a támogatás elnyerésére. Érdemes minden információt megszereznünk, és minél hamarabb hozzáértő szakemberekhez fordulnunk, akik vállalják az előírások szerinti kivitelezést. Napelem rendszer kiépítésével és a világítás korszerűsítésével, LED világítás alkalmazásával hatalmas pozitív változást érhetünk el cégünk életében.

A megújuló energia felhasználása minden szempontból előnyös lehet nagyvállalata számára! Cégünk, az EnergOptimo Kft. teljes körű segítséget nyújt abban, hogy sikeresen végezze a kivitelezést. Napelem rendszer kiépítése, világítás korszerűsítés és minden más hasonló feladat ellátása ügyében rendelkezésére állunk. Részletes információt adunk az aktuális pályázatokkal kapcsolatban, a legjobb energia megtakarítási megoldásokat kínáljuk. Előtérbe helyezzük a környezettudatosságot, így ennek megfelelően járunk el. Olvasson részletesen a pályázati támogatásokról és színvonalas szolgáltatásainkról a www.energoptimo.hu internetes oldalunkon!

Korszerűsítse cégét, és tegye költséghatékonyabbá a fenntartást egyszerűen! Használja ki a pályázati támogatás lehetőségét, építse ki napelem rendszerét, és valósítsa meg a világítás korszerűsítést! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-925-5741-es telefonszámon vagy a service@energoptimo.hu e-mail címen!

Top