Milyen előnyökkel jár a másológép bérlés?

buro44.hu180328.jpg

Meghibásodott a fénymásoló gépe, amit nem tud költséghatékonyan megjavíttatni? Bővítené eszköztárát, és fénymásolóra is szüksége van? Gazdaságosan oldhatja meg a feladatot, ha a másológép bérlése mellett dönt. Ez a lehetőség több előnnyel is jár: többek között személyre szabott készülékhez juthat, mellőzheti a nagy összegű beruházást, valamint a javítási költségek sem Önt terhelik.

Az irodai papírmunkák minden munkaterületen nélkülözhetetlenek. Attól függően, hogy pontosan mivel foglalkozunk, az átlagnál gyakrabban is szükségünk lehet a fénymásolóra és a nyomtatóra. Ha elromlik a készülék, vagy plusz eszközre van szükség, meglehetősen nagy összeg kiadása várhat ránk. Ennél sokkal jobb megoldás, ha kihasználjuk a fénymásoló bérlés lehetőségét, ugyanis így nem kell aggódnunk a váratlan kiadások miatt. Célszerű olyan szolgáltatót választanunk, ahol fénymásoló szerviz is működik, így probléma esetén máris orvosolni tudják a hibát. A fénymásoló bérlés költségeivel előre tisztában lehetünk, és a másolópapírok beszerzésén kívül nincs más feladatunk. Kedvezőbb feltételek mellett üzemeltethetjük a készüléket, mintha új fénymásolót vásárolnánk.

A Büro 44 Irodatechnikai Kft. egyedülálló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy minél gazdaságosabban oldja meg a hiányzó fénymásoló biztosítását. Nem szükséges új készülékre beruháznia, ha a másológép bérlése mellett dönt. Megbízható berendezéseket adunk át, amelyekkel ha valamilyen nehézsége adódik, rögtön számíthat a segítségünkre. Fénymásoló szervizünk teljes körű szolgáltatásban részesíti. Tudjon meg többet a másológép bérlésének előnyeiről, és tájékozódjon cégünk tevékenységéről a www.buro44.hu címen elérhető weboldalunkon!

Használjon költséghatékonyan kiváló állapotú, megfelelő teljesítményű fénymásolót! Döntsön a másológép bérlése mellett, és feledkezzen meg minden nehézségről! Lépjen velünk kapcsolatba, és kérje a segítségünket a legideálisabb berendezés kiválasztásában! Hívjon minket a 06-1-221-8175-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@buro44.hu címünkre!

Top