minipak.hu180329.jpg

Egyre több árut szükséges szállításra készen átadnia? Megbízható eszközt keres, amely segítségével könnyedén megoldhatja a termékek egymáshoz való rögzítését? Megbízható rakományrögzítővel pillanatok alatt készen lehet a feladattal, így nagyobb mennyiség esetén is gyorsan és hatékonyan járhat el. Különböző típusú pántológépek, dobozzárók és ragasztószalagok közül rendelheti meg az Ön számára legmegfelelőbbeket.

Termékeink raktározása és szállítása során kiemelt szerepet tölt be a csomagolás minősége. A megfelelő anyagok felhasználásával tudjuk megóvni áruinkat a sérülésektől. A legtöbb esetben egyszerre nagyobb mennyiség mozgatására van szükség, ilyenkor elengedhetetlen a rakományrögzítő alkalmazása. A speciális kialakítású, egyszerűen kezelhető pántológépek, a dobozzárók és a ragasztószalagok óriási segítséget nyújtanak a munkálatokban. Minél korszerűbb eszközöket veszünk igénybe, annál gyorsabban és hatékonyabban tudjuk teljesíteni a feladatokat.

Többfunkciós készülékek széles választékával várja cégünk, a Minipak Logisztikai Kft. webáruháza. Ha megbízható, időtálló és igényei szerint használható rakományrögzítőt keres, nálunk biztos, hogy megtalálja az ideálisat. A szalagfeszítés, hegesztés és levágás akár egy pántológép alkalmazásával megoldható. Akkumulátoros, állítható feszítőerővel használható pántológépet és kézi pántológépet is rendelhet elérhető áron. Ha kifejezetten kiszállítás előtti csomagolásra keres rakományrögzítőt, biztosítani tudunk erre speciálizált szerkezetet. Szerezzen bővebb információt a rakományrögzítő eszközökről és szolgáltatásunkról a www.minipak.hu weboldalunkon!

Készítse össze az árukat megfelelően, tegye lehetővé a nagyobb mennyiségek biztonságos szállítását! Használjon egyszerűen működtethető rakományrögzítőt! Informálódjon részletesen a pántológépek típusairól, és válassza ki a legoptimálisabbat! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-62-554-654-es telefonszámunkon vagy a minipak@vnet.hu e-mail címünkön!

 

 

Top