Bízza kiváló könyvelő irodára a bérszámfejtést!

profitkesz.hu190329.jpg

Rengeteg idejét veszi el a bérszámfejtés és más könyvelési teendők? Sokkal gördülékenyebben végezné a munkáját a csapat, ha nem a cégén belül látná el valaki ezeket a feladatokat? Könyvelő iroda segítségével időt spórolhat, biztos lehet a precíz munkavégzésben és figyelmét más területekre összpontosíthatja.

A legtöbb esetben havi rendszerességgel szükséges elvégezni a bérszámfejtést, néhány esetben pedig más időközönként is sor kerülhet rá. Ezzel jár a részletes adminisztráció, amit a kijelölt határidőkön belül kell teljesítenünk. Ide tartozik a bérpótlékokkal kapcsolatos számfejtés, a túlórák figyelembe vétele, a munkavállalói levonások kezelése, valamint a havi bérlisták átnyújtása. Egyes esetekben nem szabad megfeledkeznünk a keresőképtelenséget illető dokumentálásról és a családtámogatási ellátásokról sem. Minden személynél más-más tényezőket szükséges adminisztrálnunk, és ezek szerint végezhetjük el a teljes körű bérszámfejtést. A meghatározott időszakokban el kell készítenünk a különféle kimutatásokat, melyek mindig továbbításra várnak a kijelölt hivatal felé. A bérszámfejtés rengeteg időt vesz igénybe, főként, ha sok munkatársunk van, az egyéb könyvelési teendők pedig még jobban leköthetnek bennünket. Ha könyvelő iroda kezébe adjuk a bérszámfejtést és a további könyvelési tennivalókat, sokkal könnyebben és hatékonyabban végezhetjük el más feladatainkat.

Cégünk, a Profitkész Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt a könyvelés területén! Ránk bízhatja a bérszámfejtést, az adóbevallás elkészítését és más feladatokat is. Könyvelő irodánkban felkészülten állunk rendelkezésére bármilyen pénzügyi teendők ellátására van szüksége. Költséghatékonyan és biztonságosan járhat el, ha a mi segítségünket kéri. Informálódjon részletesen teljes körű szolgáltatásunkról a www.profitkesz.hu internetes oldalunkon!

Ne okozzon gondot a bérszámfejtés határidőn belül történő elvégzése, és más könyvelési teendők sem! Bízza könyvelő irodánkra a különböző feladatokat, és könnyítsen munkáján! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-923-1033-as telefonszámunkon vagy az info@profitkesz.hu e-mail címünkön!

Top