Korszerűsítse a fűtést hatékony kéménybéleléssel!

kemeny-asz.hu180329.jpg

Nincs megelégedve a fűtés jelenlegi hatékonyságával? Problémát észlelt a kémény működését illetően, ezért megbízható megoldást keres ennek elhárítása céljából? A kémény rendkívül fontos szerepet tölt be a fűtési rendszer működtetése során, gondoskodnia kell az égéstermék megfelelő módon történő távozásáról. Annak érdekében, hogy megakadályozza a kémény átázását, dugulását, célszerű a kéménybélelés mellett döntenie.

A kémény az épület szerkezetének azon része, amely a legszélsőségesebb igénybevételnek van kitéve. Az évek során sok változás figyelhető meg a kémény építését tekintve, viszont a működési elve változatlan maradt. Feladatai a füstgáz szabadba való kivezetése, a levegő tüzelőberendezésbe való bevezetése, valamint a tüzelőberendezés helyiségéből való levegő beszívása, ezek gondtalan megvalósulása által fűthetünk hatékonyan. Nagyon fontos, hogy az adott tüzelőberendezéshez megfelelő kémény álljon rendelkezésünkre. A kéményeket több szempont szerint különböztethetjük meg. A fűtés korszerűsítés során minden tényezőt figyelembe kell vennünk. Az évente legalább egyszeri ellenőrzésen túl igénybe vehetünk más szolgáltatást. Magas ellenállóképességű alapanyaggal történő kéménybéleléssel utólag is megóvhatjuk kéményünk állapotát.

Gyors és pontos munkát végzünk, a kéménybélelést hatékony, megbízható eszközökkel teljesítjük a Kémény Ász szakembereiként. Fűtés korszerűsítés céljából a legjobb helyen jár, ugyanis lehetővé tesszük, hogy költséghatékonyabban, gondtalanul tudja biztosítani az ingatlan melegét. Amennyiben kémény engedélyeztetésére van szüksége, emiatt sem kell aggódnia, gördülékenyen oldjuk meg az ezzel kapcsolatos elintéznivalókat. Informálódjon a kéménybélelés előnyeiről és cégünk tevékenységéről a www.kemeny-asz.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazza a kéménybélelés technológiáját, és biztosítsa az égéstermék megfelelő módon történő távozását! Jelezze felénk fűtés korszerűsítési igényét, és tegye fel kérdéseit elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon minket a 06-70-452-6771-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet a kemenyvilag.2013@gmail.com e-mail címünkre!

Top