Miért fontos nagy figyelmet fordítani a konfekcionálásra?

iprint4you.hu180329.jpg

Nagy mennyiségű terméket állít elő? Igyekszik eleget tenni minden elvárásnak, hogy minél népszerűbbé váljanak az árui? A csomagolástechnikai feladatok ellátása kiemelt figyelmet igényel, de érdemes külön gondot fordítania a konfekcionálás folyamatára, ugyanis ennek köszönhetően nyeri el a csomagolás a végleges formáját!

A csomagolás kettős szerepet lát el, ugyanis védi termékeinket a külső hatásoktól, emellett pedig információkat közöl a vásárlókkal. A csomagolástechnikai anyagok kiválasztása, a kasírozás, a hasítás, a konfekcionálás és egyéb feladatok egyaránt hozzátartoznak a kivitelezéshez. A konfekcionálás során többféle eljárás közül választhatunk annak megfelelően, hogy milyen fajta áruk csomagolását kell megoldanunk. Lehetőségünk van ragasztócsík, talpredő, más-más részeken való hegesztés, simítózár, és még számos más módszer alkalmazására. Fontos, hogy elegendő időt szánjunk az alapos átgondolásra. A termékek anyagától, mennyiségétől függően egymástól eltérő konfekcionálást igényelhetünk. Költséghatékonyan járhatunk el, és rövid idő alatt kaphatjuk kézbe a becsomagolt árukat, ha olyan céget bízunk meg ezzel, ahol a csomagolástechnika összes részfolyamatát vállalják.

Amennyiben biztos akar lenni a termékek színvonalas csomagolásában, nálunk a legjobb helyen jár. Az IPrint4You elvégzi a konfekcionálást, és a többi csomagolástechnikai feladatot is. Egyéni igényei szerint látjuk el a teendőket, minden olyan korszerű és megbízható anyaggal rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a magas minőségű konfekcionálást. Tájékozódjon részletesen tevékenységünkről a www.iprint4you.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Legyen tökéletesen elégedett a csomagolás végleges formájával, fektessen nagy hangsúlyt a konfekcionálás folyamatára! Bármekkora méretű termékek esetén van szüksége a minőségi konfekcionálásra, bízza ránk a feladatot! Forduljon hozzánk egyéb csomagolástechnikai teendők esetén is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-23-820-607-es telefonszámunkon, vagy az iprint4you@iprint4you.hu e-mail címünkön!

Top