Mit érdemes tudnunk az elhatárolt veszteség felhasználásáról?

konyvelesobudan.hu180329.jpg

Készül az adóbevallásra, és szeretne minden olyan lehetőséget igénybe venni, melyek csökkenthetik a költségeit? Jó, ha tudja, hogy mérsékelheti a társasági adót, ha felhasználja az elhatárolt veszteséget. Érdemes minél több információt szereznie ennek pontos jelentéséről és folyamatáról, hogy minél kevesebb adót kelljen fizetnie. Könyvelő iroda óbudai szakembereitől gyors segítséget kaphat.

Minden év tavaszán kötelességünk adóbevallást készíteni, és ezt benyújtani. Bármilyen tevékenységgel foglalkozunk, mindegyikünk érdeke, hogy minél költséghatékonyabban járjunk el. Annak érdekében, hogy birtokában legyünk minden információnak, tanácsos könyvelő irodát Budapesten felkeresnünk. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összegben szükséges adót fizetnünk, hiszen számos területen nélkülözhetetlen az anyagi ráfordításunk. Előfordul, hogy az adózás előtti eredmény korrekciós tételekkel módosul, ezt nevezzük elhatárolt veszteségnek. Fontos, hogy nem az elért veszteség a mérvadó, hanem ezt módosíthatjuk a korrekciós tételekkel. Ezt követően látjuk a tényleges adóalapot, ami ha negatív, akkor elhatárolható. Ügyelnünk szükséges a keletkezési sorrendben történő felhasználásra, és figyelembe kell vennünk a mennyiségi korlátot. Számos lehetőségünk van arra, hogy csökkentsük a társasági adót. Mindezekről részletes tájékoztatást kaphatunk, ha könyvelő iroda Budapesten tevékenykedő szakembereit kérdezzük.

Óbudai könyvelő irodánk felkészült segítséget nyújt abban, hogy minden információt megkapjon az adózással kapcsolatban. Precíz munkát végzünk, és kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására, széleskörűen informáljuk a tudnivalókról. Bármilyen feladatot ránk bízhat a pénzügy területén. Tudjon meg többet a veszteség felhasználással kapcsolatban, és könyvelő irodánk óbudai szolgáltatásairól a www.konyvelesobudan.hu weboldalunkon!

Ne hagyja elveszni a veszteségét! Fordítson időt arra, hogy részletesen informálódik az elhatárolt veszteség felhasználásáról! Csökkentse az adózás előtti eredményt, és járjon el költséghatékonyan! Felmerülő kérdéseivel és adózással kapcsolatos teendők ellátásával kapcsolatban keresse könyvelő irodánkat Óbudán! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-636-1002-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a vagner.emilia@konyvelesobudan.hu e-mail címünkre!

Top