Ne feledkezzen meg a kéményseprő szolgáltatásról!

filantrop.org180329.jpg

Biztonságosan és energiahatékonyan szeretné működtetni a fűtési rendszert ingatlanában? Az épület fenntartásához hozzátartozik a kéményseprés. Megbízható kéményseprő szolgáltatással rendben tarthatja kémény állapotát, és hosszú éveken keresztül, költséghatékonyan biztosíthatja a fűtést.

A kémény minden épület esetében kiemelt szereppel bír. Feladata, hogy elvezesse a tüzelőberendezés által termelt füstgázokat, illetve nyílt égésterű készülékeknél a huzathatás révén a levegő utánpótlásban is részt vesz. A kémény ellenőriztetése elengedhetetlen, hiszen nem megfelelően szelelő kémény működtetése esetén veszélyes körülményeket teremthetünk. Ezt csak akkor tudjuk megakadályozni, ha gondoskodunk a rendszeres kéményseprésről. A karbantartással energiát spórolhatunk, így költséghatékonyság szempontjából is jól járunk el. Évente minimum egyszer tanácsos igénybe vennünk a kéményseprő szolgáltatást. Nem szabad megfeledkeznünk a bizonyos időközönként megoldott műszaki vizsgálatról sem, amelyről érdemes részletesen informálódnunk.

Cégünk, a FILANTROP Kft. több évtizede vállalja a kéményseprési teendők ellátást, elismert szolgáltatóként végezzük munkánkat. Ha egyéni vállalkozással rendelkezik vagy gazdasági társaság székhelye, telephelye található ingatlana címén, lehetősége van igénybe venni kéményseprő szolgáltatásunkat. Kérése szerint, a lehető leggyorsabban teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen. Tájékozódjon részletesen magas szakmai színvonalú kéményseprő szolgáltatásunkról a www.filantrop.org internetes oldalunkon!

Gondoskodjon a kémény állapotának megóvásáról, a rendszeres karbantartásról! Válasszon tapasztalt szakembereket, akik megbízhatóan látják el a kéményseprő szolgáltatást! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-76-322-321-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre, szakértő csapatunk kollégái mindenben rendelkezésére állnak!

Top