Nyomtasson címkéket egyéni igényei szerint gyorsan és hatékonyan!

micro-trend.hu180329.jpg

Rengeteg terméke vár címkézésre, és igyekszik minél gyorsabban megoldani a feladatot? Problémája adódott a korábban használt kellékekkel? Bármekkora mennyiségű termékek címkézéséről van szó, Danube címkékkel kiválóan láthatja el teendőit. Ebből a típusból egyéni igényei szerint rendelheti meg az öntapadó címkéket, így egyszerűen láthatja el felirattal a különböző méretű árukat.

Az öntapadó címkék elhelyezése több szempontból nélkülözhetetlen. Meghatározó szerepet töltenek be az adatok nyilvántartásában, az áruazonosításban és a készletgazdálkodás során is segítséget nyújtanak. Az öntapadó címkék minden olyan információt tartalmazhatnak, amelyek biztosítják a termékek átlátható tárolását, gördülékeny szállítását és gondtalan forgalmazását. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen célból és mekkora öntapadó címkéket használunk fel, eltérő mennyiségű szöveget jeleníthetünk meg rajtuk. A rendkívül egyszerűen nyomtatható Danube címkék többféle termék esetében kiválóak lehetnek.

Megbízható tapadású, problémamentesen nyomtatható öntapadó címkék széles kínálatával várja cégünk, a Micro-trend Bt. webáruháza! Termékeink között könnyedén megtalálhatja azokat a kellékeket, melyekkel sikeresebben végezheti munkáját. Biztos lehet a kiváló nyomtatási eredményben. Sokoldalúan felhasználható öntapadó címkéink között találkozhat a Danube címkékkel is, melyek különböző típusú nyomtatókkal és fénymásolóval is nyomtathatók. Magas minőségű öntapadó címkéinket kedvező áron nyújtjuk. Válogasson a Danube címkék, és más áruink közül a www.micro-trend.hu internetes oldalunkon!

Tegye egyszerűbbé és gyorsabbá a címkézési munkafolyamatot azáltal, hogy magas minőségű, megfelelő méretű öntapadó címkéket alkalmaz! Gondolja át, hogy pontosan mekkora és milyen mennyiségű Danube címkékre van szüksége, és rendelje meg tőlünk kedvező áron! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon vagy az info@micro-trend.hu e-mail címünkön!

Top