Alkalmazzon magas ellenálló képességű villanymotort!

triodamotor.hu_.18marc.jpg

Tevékenysége során gondoskodnia kell a megfelelő villanymotor működtetéséről? Szélsőséges körülmények között is szükség van az üzemeltetésre? Ha körültekintően tájékozódik, hozzájuthat olyan villanymotorokhoz, amelyek ebben az esetben is kiválóan helytállnak magas ellenálló képességüknek köszönhetően.

Annak megfelelően, hogy milyen üzemtípust működtetünk, más-más teljesítményű villanymotorok alkalmazására van szükség. Megkülönböztethetünk állandó, rövid ideig tartó, és szakaszos üzemet, amelyek során egymástól eltérő eszközöket használhatunk. Nagyon fontos, hogy előre tájékozódjunk, és az előírások szerint, a megfelelő villanymotor kiválasztása után szerezzük be készülékeinket. A villanymotorok adattábláján részletesen informálódhatunk azokról a tudnivalókról, amelyek alapján helyesen üzemeltethetjük rendszereinket. A teljesítmény szerinti kiválasztáskor figyelembe kell vennünk néhány befolyásoló tényezőt. Ilyenek a magas környezeti hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság, valamint az óránkénti indítások száma. A tengerszint feletti magasság azért mérvadó, mert a levegő folyamatos ritkulását tapasztalhatjuk. Ennek következtében romlik a villanymotor hűtése, és csak kisebb teljesítménnyel tudjuk terhelni. Ha lúgos agresszív környezetnek, vagy külső mechanikai hatásoknak kell ellenállnia a villanymotornak, érdemes az öntöttvasházas motorok mellett döntenünk. Többféle típus közül választhatunk a teljesítményi igényünk szerint.

Kifogástalan minőségű, megbízható villanymotorok széles választékából rendelheti meg a legmegfelelőbbet a Lammers Trióda Motor Kft.-nél. A különböző teljesítményű és típusú villanymotorokról részletesen tájékoztatjuk. Amennyiben villanymotor javítására van szüksége, szintén rendelkezésére állunk. Jusson bővebb információhoz a www.triodamotor.hu weboldalunkon!

Működtessen igényeinek maximálisan megfelelő villanymotort! Kérje tanácsunkat, és döntsön a legkiválóbb eszköz mellett! Beszerzés ügyében, és villanymotor javítással kapcsolatban keressen bennünket a 06-1-297-3057-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a motor@triodamotor.hu e-mail címünkre!

Top