Miért érdemes az URIMAT – Innováció modelljeit alkalmazni?

trendeco.hu_.18marc.jpg

Mosdóhelyiségek kialakítása, vagy felújítása előtt áll, és igyekszik minél költséghatékonyabb, ugyanakkor környezetbarát megoldást találni? A piszoárok nélkülözhetetlenek ezekben a helyiségekben. Az URIMAT – Innováció modelljei kiváló megoldást nyújtanak nagy forgalom esetén is. Tudjon meg többet ezekről a nagyszerű higiéniai termékekről!

A mosdók berendezésére mindenhol szükség van. Akár vendéglátóhely, akár bevásárlóközpont, vagy más létesítmény kialakításáért felelünk, célszerű nagy gondot fordítani e helyiségek megfelelő kivitelezésére. A lepergető hatású műanyagból készült URIMAT – Innováció piszoárok több pozitív tulajdonsággal is rendelkeznek. Víz, áram, és vegyszer nélkül tüntetik el a vizeletet, ennek köszönhetően nem csak a környezetvédelem, hanem a költséghatékonyság szempontjából is eredményesek. A higiéniai termékek beszerzésekor nem szabad megfeledkeznünk a takarító eszközökről, a fertőtlenítőszerekről, és a nélkülözhetetlen papírtermékekről sem. Ezeket kivétel nélkül megrendelhetjük egy helyről, ha jól felszerelt szolgáltatót választunk.

Jelentős mértékben csökkentheti a higiéniára költött összeget, ha a TREND-Papír Kft.-től igényli nélkülözhetetlen eszközeit. Higiéniai termékek széles kínálatával várjuk. A takarító eszközökön, a papírtermékeken és a fertőtlenítőszereken kívül biztosítjuk az URIMAT – Innováció modelljeit is. Ezek a piszoárok rendkívül egyszerűen tisztíthatóak és karbantarthatóak, így nagy forgalom esetén is fenntarthatja a tisztaságot. Víz használata nélkül, környezetbarát módon működtethetőek, ezért megéri az alkalmazásuk mellett döntenie. Ismerkedjen meg az URIMAT – Innováció eszközeivel, és tekintse meg más takarékos, ugyanakkor minőségi higiéniai termékeinket a www.trendeco.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa az egyszerű és környezetbarát piszoárhasználatot! Alkalmazza a víz nélkül működő, magas minőségű URIMAT – Innováció eszközeit! Higiéniai termékeit szerezze be tőlünk kedvező áron! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-23-332-084-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt a trendpapir@trendeco.hu címünkre!

 

 

Top