Válassza el virágágyásait a gyeptől kerti szegéllyel!

vianostra.hu_.18marc.jpg

Megkezdte a kerti munkálatokat, vagy tervezi a kert kialakítását, és megfelelő anyagokat keres? A különféle virágok, fák és bokrok csodaszéppé teszik környezetét, viszont érdemes gondoskodnia a megfelelő módon történő elválasztásukról. A kerti szegélyeknek nagy szerepük lehet abban, hogy a fű ne terjedjen át az ágyásba. A járda mellett pedig szintén jól láthatják el feladatukat, ugyanis megakadályozzák, hogy sötétben a járda peremére lépjen. Különféle színű és anyagú kerti szegélyek közül választhat, így egyéni stílusa szerint végezheti a kivitelezést.

Kertünkben sok helyen lehet szükség egyes részek elválasztására. Többféle módszer közül válaszhatunk, hiszen igénybe vehetünk sövényeket, vagy más növényeket is erre. Azonban, ha esztétikus, praktikus és időtálló megoldást szeretnénk, a legjobb döntés a kerti szegélyek alkalmazása. Tökéletesen elkülöníthetjük a kertrészeket, és díszítésként is felhasználhatjuk a kerti szegélyeket, azonban nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres fűnyírásról. Úgy kell megterveznünk a kerti szegélyek lerakását, hogy ezt a tevékenységünket ne akadályozzák a későbbiekben.

Sokoldalú, minőségi kerti szegélyeket és térköveket kínálunk kedvező áron a Szabó Térkő Bt.-nél. Törekszünk a magas színvonalú gyártásra és a rugalmas kiszolgálásra. Termékeink megfelelnek a legmagasabb szakmai elvárásoknak. Korszerű technológiát alkalmazunk, így a nálunk kapható kerti szegélyek, és más anyagok is fagy- illetve kopásállóak. Egyéni igényei szerint alakíthatja ki kertjét, ha nálunk bonyolítja le a kerti szegélyek és térkövek beszerzését. Tapasztalt szakembergárdával, modern és praktikus megoldásokkal várjuk megkeresését. Tudjon meg többet tevékenységünkről, és tekintse meg termékeinket a www.vianostra.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon megfelelően a kert kialakításáról! Óvja a virágokat, és biztosítsa a gondtalan közlekedést kerti szegélyek alkalmazásával! Tervei megvalósítása céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-218-5530-as telefonszámunkon, vagy az info@vianostra.hu e-mail címünkön!

Top