Biztosítsa a friss levegőt és a megfelelő hőmérsékletet rekuperátorral!

rifeng-hoszivattyu.hu_.18marc.jpg

Újszerű megoldást keres annak céljából, hogy egyszerre biztosíthassa a friss levegőt és a megfelelő hőmérsékletet? Egyszerűen megoldhatja a légcserét és megőrizheti a helyiségek hőmérsékletét, ha rekuperátort alkalmaz. A közelgő nyári időszakban különösen nagy segítséget jelenthet ez a berendezés, hiszen mellőzheti a nyílászárók használatát, így távol tudja tartani a rovarokat a belső légtértől.

A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően már olyan berendezésekkel is találkozhatunk, amelyek több, különböző funkciót is ellátnak. A hőszivattyúknak és más hasonló készülékeknek nagy szerepük van az ipari világban, sőt otthonunk fenntartásában is. A megfelelő hőmérséklet biztosítása nélkülözhetetlen mindennapjaink során. A nyári melegben csak akkor tudunk koncentrálni feladatainkra, ha biztosítva vannak a szükséges körülmények. Óriási segítségünkre lehet a korszerű rekuperátor, ugyanis ezzel az eszközzel egy időben áramoltathatjuk a friss levegőt a belső térbe, és fenntarthatjuk a megszokott, kellemes hőmérsékletet. A hővisszanyerő szellőztető berendezést könnyedén üzemeltethetjük. Nem kell többet aggódnunk a bejutó rovarok miatt sem, ugyanis mellékessé válhat a nyílászárókon történő szellőztetés.

Egyedülálló lehetőséget nyújtunk az ESTÉ Credit Side Kft. munkatársaiként arra, hogy a friss levegő biztosítása mellett megtarthassa a megfelelő hőmérsékletet. Erre a célra kialakított, speciális készülékünkkel hatékonyan oldhatja meg a feladatot. A rekuperátor, más néven hővisszanyerő szellőztető berendezés elvégzi a légcserét és gondtalanul megőrzi a belső hőmérsékletet. Nem szükséges az ajtók, ablakok nyitása, hiszen a rekuperátor által hozzájut a kinti oxigéndús levegőhöz. A rekuperátor vezérlővel működtethető, aminek használatáról részletes információt adunk. Tájékozódjon bővebben a hővisszanyerő szellőztető berendezésről és szolgáltatásainkról a www.rifeng-hoszivattyu.hu weboldalunkon!

Legyen maximálisan elégedett, töltse komfortos körülmények között mindennapjait! Alkalmazzon rekuperátort, és biztosítsa a megfelelő mennyiségű friss levegőt úgy, hogy közben a hőmérsékleten nem változtat! Ismerkedjen meg a hővisszanyerő szellőztető berendezéssel, és használja ki az előnyüket Ön is! Felmerülő kérdéseivel és beszerzés ügyében keressen bennünket a 06-20-268-9757-es telefonszámunkon!

Top