Szerezze be egyszerűen a bontási munkálatokhoz szükséges gépeket!

lisztestrans.hu_.jpg

Az épület- és egyéb bontási munkálatokhoz komoly felszereltség szükséges. Kellenek a bontáshoz szükséges munkagépek, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy az épület- és egyéb bontási munkálatok során rengeteg törmelék keletkezik, amit valahogy el is szállítani. Ilyenkor egyáltalán nem biztos, hogy a szükséges munkagépek megvásárlása a megoldás, hiszen egyáltalán nem olcsó mulatság, sőt! Sok esetben az épület- és egyéb bontási munkálatok csak egyszeri alkalomra szólnak, ilyenkor pláne nem opció a munkagépek megvásárlása. Szerencsére lehetőségünk van kibérelni a szükséges munkagépeket, így az épület- és egyéb bontási munkálatok zökkenőmentesen mehetnek végbe.

Épület- és egyéb bontási munkálatok előtt áll? Ránk számíthat! A Lisztes Trans immáron tizenöt éve áll szolgálatára mindazoknak, akiknek fuvarozó járművekre vagy munkagépekre van szüksége. 50 darab nagy kapacitású tehergépkocsival és 70 munkagéppel felszerelt gépparkkal állunk a rendelkezésére, biztosítva a legkorszerűbb munkagépeket az Ön számára. Tevékenységi köreink közé tartozik az építési területek előkészítése, a teherszállítás, a bontás és a hulladék újrahasznosítás is, így számíthat ránk az épület- és egyéb bontási munkálatok során. Nemcsak a betontörést és a bontást vállaljuk, hanem a bontás során keletkezett törmelék biztonságos elszállítását és újrahasznosítását is. Ha minket választ, akkor nem csak az épület- és egyéb bontási munkálatok során számíthat ránk, hanem az esetleges későbbi építkezésen is, hiszen az építési terület előkészítését, illetve az építőanyag beszerzését és szállítását is vállaljuk. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan szabályszerűen végezzük el a vállalt munkát, így a büntetések miatt sem kell aggódnia. Bízza ránk az épület- és egyéb bontási munkálatok elvégzését!

További információért látogasson el honlapunkra, a www.lisztestrans.hu webcímre, és tekintse meg gépparkunkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-518-9194-es telefonszámon, illetve az iroda@lisztestrans.hu e-mail címen!

Top