Gondoskodjon időben az étel-ital automaták NAV-hoz történő bekötéséről!

penztargepszerviz.hu180725.jpg

Üzletében találhatóak étel-ital automaták? Tud róla, hogy július 1.-ig kötelessége bekötni ezeket a berendezéseket is a NAV rendszerébe? Ha még nem tette meg, vagy ezután tervezi az étel-ital automata üzemeltetését, nem szabad megfeledkeznie erről a feladatról! A felügyeleti egység beszerelése nélkülözhetetlen, ahogy az értékesítés során használt online pénztárgépek működtetése is. A szükséges kellékeket megrendelheti a neten is, így időt és energiát spórolhat.

A kereskedelmi egységekben bevezetésre kerülő online pénztárgépeket követően már más területeken is megfigyelhetjük a kötelező eszközöket. Ebben az évben július 1-jéig adtak időt arra, hogy az étel-ital automaták bekötésre kerüljenek a NAV rendszerébe. A rendelet szerint meg kell teremtenünk a kapcsolatot gépeink és az adóhatóság között. Az automatafelügyeleti egységek használata tehát már kötelező, de van néhány kivétel a határidő alól. Fontos, hogy erről alaposan informálódjunk, hiszen csak így kerülhetjük el a kellemetlenségeket.

Felkészülten nyújtunk segítséget a pénztárgép-, a biztonság-, és a vonalkódtechnika terén. A Cas-Tec-Trade Kft. kiváló minőségű eszközöket biztosít annak érdekében, hogy sikeresen tudja üzletét üzemeltetni. Online pénztárgépek széles választékából rendelheti meg a legmegfelelőbb típust. Szívesen adunk tanácsot a különböző kellékek használatát illetően. Naprakészek vagyunk a szabályok változásával kapcsolatban is, így bátran fordulhat hozzánk kérdéseivel. Amennyiben nehézsége adódik online pénztárgépe, vagy más készüléke működtetése során, szintén számíthat a segítségünkre. Informálódjon szolgáltatásainkról a www.penztargepszerviz.hu internetes oldalunkon!

Legyen körültekintő, és tegyen eleget az előírásoknak! Tudjon meg mindent az étel-ital automaták NAV-hoz történő bekötéséről, és oldja meg könnyedén a feladatot! Működtesse probléma nélkül üzletét, és használja gondtalanul az online pénztárgépet is! Felmerülő kérdései esetén és beszerzés ügyében forduljon hozzánk a 06-1-330-5072-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a sales@cttservice.hu e-mail címünkre!

Top