Épületbontás gyorsan és szakszerűen? Keressen hozzá megbízható csapatot!

penkekontener.hu_.18.08.jpg

Egy épület életének vége akkor jön el, amikor határoznak a lebontásáról.  Az épületbontásnak több oka is lehet. Legtöbbször az épület állapota az, ami megköveteli a mihamarabbi lebontást, mert veszélyessé válik a környezetére, illetve rontja a látványt is. Egy romos, pusztuló épület lehangoló képet nyújt, balesetveszélyes és feleslegesen foglal helyet egy olyan telken, amit még számos nagyszerű célra lehetne használni. A régi épület lebontását követően új terület szabadul fel, helyet adva az építkezésnek.

Az épületbontáshoz kell egy gondosan összeállított terv, tapasztalt szakemberek, a különböző munkákhoz alkalmas munkagépek, valamint a bontási hulladék tárolásához ideális konténerek is. A lépcsőről-lépcsőre felépített terv megvalósításának végére az épületnek nyoma sem marad, a bontás pedig nem jelent felesleges terhelést a környezet számára sem.

Az épületbontás első fázisa a megfelelő engedélyek beszerzése, enélkül nem lehet beindítani a munkagépeket. Az adott feladat jellegétől függ, hogy a kézi bontás elegendőnek bizonyul vagy pedig erős munkagépeket is be kell vetni az épületbontáshoz. Az épületet le kell kapcsolni a közművekről, ki kell üríteni a bent maradt bútorokat, berendezéseket, el kell távolítani mindent, ami mozdítható és szelektálni aszerint, hogy esetleg újrahasznosíthatóak-e. Ez a nyílászáró keretektől, az épületgépészeti berendezéseken és a csempéken át a csövekig, burkolatokig mindenre kiterjed. A tartószerkezet, a falak és az alapok elhordásával pedig tulajdonképpen az épületbontás végéhez érkezünk, már csak a hulladék elhordása marad hátra.

A www.penkekontener.hu weboldalon szolgáltatásaink teljes listáját megismerheti és azonnali árajánlatot is kérhet átfogó épületbontásra. Keressen minket bizalommal, ha azt szeretné, hogy szakmailag hozzáértő és rutinos csapat végezze az épületbontást az első lépésektől az utolsó tégla elhordásáig! A művelet gyorsabb és profibb, ha nem különböző és egymástól független vállalkozóra bízza, hanem egy összeszokott csapatra. Ha szeretne minket megbízni épületbontással, lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-942-8183-as telefonszámon vagy az iroda@penkekontener.hu e-mail címen!

Top