Használjon a munkadarabok méretének és súlyának megfelelő vízszintes fúró-maróműveket!

fermatmachinery.com_.jpg

Munkadarabok megmunkálásával foglalkozik? Szüksége van megbízható, hosszú időn keresztül helytálló eszközre? Élvonalbeli megoldásokhoz juthat a megmunkáló és alakító gépiparban, ha megbízható vízszintes fúró-maróműveket alkalmaz.

Számos anyagmegmunkáló berendezéssel találkozhatunk a különböző munkaterületeken. Ha gyártással foglalkozunk, ismerősek lehetnek számunkra a vízszintes fúró-maróművek. Ezek alkalmasak a közepes és nagyméretű szekrényes alkatrészeken található hengeres felületek, valamint ezek tengelyére merőlegesen helyezkedő síkok elkészítésére. Speciális kialakításuk lehetővé teszi, hogy a rövid furatok esetében ne kelljen a teljes rendszert mozgatni. A körasztal fontos szerepet játszik a szöghelyzet beállításában, forgása közben nem forgácsolhatunk. A korszerű technológia, a felkészült és tapasztalt szakemberek, valamint a kiváló anyagok lehetővé teszik, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb vízszintes fúró-maróműveket alkalmazzuk tevékenységünk során.

Többféle típusú vízszintes fúró-maróműveket nyújtunk a FERMAT Group képviselőiként. Asztal- és állványállíthatóságuk eltérő, valamint terhelhetőségük is különbözik egymástól. Univerzális asztallapos, CNC asztallapos, nagyobb és nehezebb munkadarabok megmunkálására alkalmas vízszintes fúró-maróművekhez egyaránt hozzájuthat. Így lehetősége van a munkadaraboknak, illetve saját munkaterületének megfelelő vízszintes fúró-maróművek működtetésére. Kiváló teljesítményű, pontos gépkivitelű műszaki megoldásokat nyújtunk versenyképes áron, rövid szállítási határidővel. Kiemelt figyelmet fordítunk a fogyasztói visszajelzésekre. Az elvárások és vélemények alapján módosítjuk termékeinket. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy gondtalanul használható, az igényeknek teljes mértékben megfelelő megoldást kínáljunk. Tudjon meg többet cégünkről, és az általunk nyújtott kiváló lehetőségekről a www.fermatmachinery.com internetes oldalunkon!

Végezze munkáját magas színvonalon, nehézségek nélkül! Használjon megbízható, élvonalbeli megoldásokat képviselő vízszintes fúró-maróműveket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-32-422-670-es telefonszámunkon!

Top