A vibromotor működése és felhasználási területei

triodamotor.hu_.jpg

A hajtástechnika területén igazán meggyőző lehetőségek kínálják magukat mindazoknak, akik olyan motort keresnek, ami a vibromotornak felel meg. Az ipar szinte összes területén felbukkan a vibromotor, használják az építőiparban, a vegyiparban, az olajiparban, a bányászatban, de az élelmiszeriparban is. Ezen kívül a mezőgazdaságban is akad számára feladat, segít a gyorsabb feldolgozásban és gyártásban.

A vibromotor speciális mozgást végez, ez a motor két tengelyvégén található röpsúlyoknak köszönhető, így a motor működés közben rezeg. Innen ered a másik elnevezése is, a rázómotor. Hosszú ideig megbízható működést várhatunk tőle, ezzel párhuzamosan pedig minimális karbantartást igényel. Működés közben a vibromotor kétféle mozgásra képes, ez attól függ, hogy hány motor működik. Egyetlen működő motor a saját tengelye körül centrifugális erővel elliptikus mozgást hoz létre, ez a rotációs vibráció. A másik az egyirányú vibráció, amikor két  motor forog ellentétes irányba, de ugyanazon a síkon, itt a centrifugális erő egy irányba hat. Ez a mozgás alkalmas arra, hogy a vibromotorral olyan feladatokat lehessen kivitelezni, mint amilyen a szűrés, tömörítés, szelektálás, szállítás, garatürítés, sorjázás, vagy adagolás.

A Lammert Trióda Motor Kft. weboldalát a www.triodamotor.hu címen találja. Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan céggel szeretne partneri kapcsolatba lépni, ami többek között kiváló vibromotorok forgalmazásával foglalkozik! Termékkínálatunkban elsősorban a nagyszerű, olasz gyártmányú Venanzetti vibromotorokat találja. Válasszon olyan vibromotort, amivel elégedett lehet hosszú távon is, és aminek a teljesítményében nem fog csalódni! Honlapunkon minden alapvető információt megtalál, sőt, a katalógusainkba is belelapozhat. Amennyiben mégis kérdése lenne termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén! Hívja a 36-1-297-3057-es telefonszámot, vagy írjon a motor@triodamotor.hu e-mail címünkre!

Top