Üzletberendezést keres a karácsonyi időszakra? Nálunk megtalálja!

tiszaferr.hu_.jpg

Hazánkban egyre nagyobb teret hódít a pop up store jelenség. Azok számára, akik esetleg nincsenek tisztában a kifejezés jelentésével, elmondjuk, hogy a pop up store tulajdonképpen átmeneti, ideiglenes üzlet működtetését jelenti. Egy márka dönthet úgy, hogy a meglévő üzletei mellé kibérel egy ideiglenes helyiséget és ott árusít, de csak behatárolt ideig, ami lehet néhány nap, pár hét, vagy hónap is. Egy ilyen üzlet lehetőséget kínál a figyelemkeltésre, arra, hogy több vásárlót vonzzon magához a márka, és arra is, hogy a szezonális termékeket, vagy a kisebb kollekciókat gyorsan értékesíteni tudják. A pop up store-okat gyakran látványos üzletberendezéssel rendezik be, akár kiállítást, vagy megnyitó eseményt is kapcsolnak hozzá, ezzel is fokozva a vonzerejét. A karácsonyi időszakban egy ilyen kezdeményezés garantálja, hogy a nagy ajándékdömpingben a vásárlók ne hagyják ki a márka tematikus kitelepülését.

A pop up store-ban szükség lesz tehát új üzletberendezésre is, hiszen a meglévő üzletek ugyanúgy működnek. Hacsak nincsen plusz üzletberendezés kéznél, tanácsos új elemeket vásárolni. Ha egy webáruház kitelepüléséről van szó, különösen indokolt a vásárlás.

A www.tiszaferr.hu honlapon, a TiszaFerr 2001 Bt. által forgalmazott széles termékkínálatból Ön is megrendelheti a karácsonyi időszakra tervezett pop up store új üzletberendezését! Mindenféle bútort és egyéb elemet biztosítunk ahhoz, hogy egy ideiglenes üzlet is jól felszerelt lehessen, és az előzetes tervek alapján készülhessen el az enteriőrje. Az üzletberendezéseink között talál pultot, ülőkéket, ruha állványokat, forgó állványokat, kosarakat, ékszertartókat, kínáló asztalokat, design ülőhelyeket és termékkiemelő kockákat is.

Ha szeretne mindent idejében elintézni, ne halogassa a vásárlást, és rendeljen üzletberendezést webshopunkból! Bizonyára szeretne részletes tájékoztatást kapni termékeinkről és szolgáltatásainkról; ez esetben lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeink egyikén! A futar.tiszaferr@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-20-325-5735-ös telefonszámon elér minket!

Top