Valósítsa meg terveit egyenesen a gyártótól beszerzett trapézlemezekkel, cserepeslemezekkel!

ocsiker.hu_.jpg

Építkezési munkálatokba kezd hamarosan, vagy szeretne néhány elemet lecserélni? Megbízható, igényeinek megfelelő eszközöket keres tervei megvalósítása céljából? Ha a trapézlemezeket, cserepeslemezeket egyenesen a gyártótól vásárolja meg, kiváló eredményre juthat.

Tetőfedésre és kerítésépítésre minden ingatlan esetében szükség van. Többféle anyag közül választhatjuk ki, hogy pontosan miből készüljön az épület és annak környezete. Esztétikus és időtálló megoldásban részesülhetünk, ha trapézlemezekkel, cserepeslemezekkel végezzük a munkálatokat. A pénztárcabarát áron beszerezhető cserepeslemezek könnyű súllyal jellemezhetők, így csökkenthető a tetőre nehezedő nyomás mértéke. Egyenletes felszínüknek köszönhetően az esővíz könnyen lemossa a szennyeződéseket róluk. A trapézlemezek szintén nagyszerű választásnak bizonyulhatnak, ugyanis rendkívül sokszínűek, családi házak és ipari építmények esetén egyaránt hasznosak, tető és kerítés elemeiként is bátran felhasználhatók.

Cégünk, az Öcsiker Kft. lehetőséget nyújt arra, hogy beszerezze a kiváló minőségű trapézlemezeket, cserepeslemezeket egyenesen a gyártótól. Különböző színű és típusú elemek állnak rendelkezésére, amelyekkel könnyedén megvalósíthatja terveit. Magas színvonalú kiszolgálással, folyamatosan bővülő termékkínálattal várjuk érdeklődését. Amennyiben egyedi méretre gyártott trapézlemezekre van szüksége, rövid határidőn belül biztosítjuk ezeket. Tetőfedés és kerítésépítés céljából egyaránt kiváló ötlet a trapézlemezek felhasználása. Nagy színválasztékban, jellegzetes formákban nyújtjuk ezeket a nagyszerű kellékeket, megfizethető áron kínálunk kifogástalan termékeket. Minden egyes trapézlemezről és cserepeslemezről részletesen informáljuk. Tulajdonságaikról, felhasználhatóságukról és más jellemzőikről is körültekintően tájékozódhat a beszerzést megelőzően, látogasson el a www.ocsiker.hu internetes oldalunkra!

Alakítsa ki környezetét egyedi módon, esztétikusan, időtálló anyagok felhasználásával! Rendelje meg a megfelelő színű és típusú trapézlemezeket, cserepeslemezeket egyenesen a gyártótól! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-57-413-559-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az ocsikerkft@invitel.hu e-mail címünkre!

Top