Amit a raklapos állványokról tudni érdemes

raktariallvany.hu_1.19marc.jpg

Aki szállítmányozással, logisztikával, illetve raktározással foglalkozik, az biztosan találkozott már a raklapos állványokkal, aki viszont nem, annak valószínűleg fogalma sincs, mi fán terem ez az állványtípus. Mindkét csoport tagjainak ajánljuk azonban, hogy olvassanak tovább, hiszen olyan információkhoz juthatnak hozzá, amiket érdemes tudni!

A raklapos állványok a nagyobb raktárak elengedhetetlen kellékei; a segítségükkel ki lehet használni a hatalmas teret nem csak horizontálisan, de vertikálisan is, a rakodás pedig nagy mennyiségű áru esetében is egyszerű, hiszen a raklapon felhalmozott termékeket – fóliázás után – a raklappal együtt lehet rajtuk elhelyezni. Éppen emiatt polcokat nem tartalmaznak, csupán egy polcrendszer vázaként lehet rájuk tekinteni. A raklapos állványok emellett strapabíróak, hiszen esetenként akár több tonnányi terhelést is ki kell bírniuk, és stabilak, mert a biztonság az élet minden területén, így egy raktárban is a legfontosabb tényező.

A raklapos állványok ára ennek megfelelően elég magas, hiszen már az anyagszükségletük is elég ehhez. Nem úgy cégünknél, a Store Design Kft.-nél! A kínálatunkból megvásárolható raklapos állványok árát igyekszünk kedvező szinten tartani, de a minőségből egy jottányit se engedünk! Ha stabil, strapabíró, minden igényt kielégítő raklapos állványokat szeretne vásárolni a raktárába, érdemes felfedeznie a honlapunkat, amit a www.raktariallvany.hu webcímen érhet el!

Ne hagyja, hogy az alacsony árú raklapos állványok megtévesszék; nálunk csakis kiváló minőségű termékeket szerezhet be! Ha nem csak raktári állványrendszerekre van szüksége, akkor is érdemes szétnéznie a honlapunkon, hiszen számos termékkategóriából válogathat! Ha kérdése lenne a megrendelés előtt, vagy egyedi kérései lennének, és ezzel kapcsolatban szeretne beszélni velünk, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal: hívja a 06-1-445-0464-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@storedesign.hu e-mail címünkre!

Top