Megbízható jelöléstechnikai rendszerek a pontos alkatrész feliratozáshoz!

weidmueller.hu_.19marc.jpg

A termékek megjelölésére széles körben szükség van a gyártás, illetve előállítás területén. A műanyagipar, mezőgazdaság, vegyipar, élelmiszeripar, a gyógyszeripar, fémipar vagy az elektronika és az alkatrészgyártás területén gyártott alkatrészeket, termékeket megjelölik. A jelölést kifejezetten erre a célra tervezett és kifejlesztett jelöléstechnikai rendszerek segítségével végzik a szakemberek. A jelölés nem címkézést jelent, hanem alapvetően feliratozást. A jelöléstechnikai rendszer egy komplett felszerelés, ami a kiválasztott felületre tartós és jól olvasható betű-és számsorokat nyomtat.

A korszerű jelöléstechnikai rendszerek több szempontból is nélkülözhetetlenek ezeken a területeken. A rendszeres használatuk ugyanis megkönnyíti a termékek, alkatrészek beazonosítását, ehhez kapcsolódóan pedig a gépek, berendezések karbantartását, javítását is. Egy gép megannyi, kisebb-nagyobb alkatrészből áll, nem várható el a szakemberektől, gépkezelőktől, hogy mindent memorizálják. A jelöléstechnikai rendszerek alkalmazása a munkavédelem szempontjából is fontosnak bizonyulhat.

A jelöléstechnikai rendszerek kezelése nem bonyolult, teljesítményük pedig rendkívül meggyőző. A legújabb modellek már képesek egy nyomtatással akár 6000 darab jelölőt is kiváló minőségben kinyomtatni. A feliratok csoportosítása színes és fekete nyomtatással egyaránt lehetővé válik.

A www.weidmueller.hu webcímen a Weidmüeller Kft. weboldala található, ahol bemutatjuk cégünket és tevékenyséünket. Többek között magas színvonalat képviselő, komplett, jelöléstechnikai rendszerek forgalmazásával is foglalkozunk. Ajánljuk termékeinket azoknak, akik megbízható, modern jelöléstechnikai rendszereket szeretnének használni alkatrész jelölésre. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen részletes tájékoztatást termékeinkről, szolgáltatásainkról! A + 36 1-382-7700 telefonszámon, illetve az info@weidmueller.hu email címen elér minket!

Top