Minden, amit a készházakról tudni érdemes

palmex.hu_.19jul.jpg

Mitől is készház a készház? Nos, leginkább az építési technológiája miatt hívjuk így. A korszerű alapanyagok kiváló szerkezetet biztosítanak, és a rendkívül gyors helyszíni szerelésnek köszönhetően a szerkezet addig sincs kitéve a környezeti tényezőknek, amíg felkerül rá a födémszerkezet. Egy átlagos méretű készház már nagyjából fél nap alatt összeszerelhető, amivel a leggyorsabbnak számít a munkálatok során. A födémszerkezet és a tetőszerkezet is csak nagyjából egy teljes napot igényel, ami szintén figyelemreméltó időnek mondható az építkezések terén.

Fűtési költségeit tekintve sokkal jobban hőszigetel ez a típus, mint egy hagyományos téglaház, ezért a számlák is jóval alacsonyabbak lesznek. Sokan úgy gondolják, hogy a készházak nem túl stabilak, pedig ez korántsem így van. Nem véletlenül olyan elterjedt Amerikában, ahol gyakoriak a földrengések, a veszélyeztetett területeken szinte csak ilyen házakat építenek. Nem olyan merev a szerkezetük, mint a téglaházaké, ennél fogva sokkal rugalmasabban tudnak viselkedni bármilyen helyzetben. Elterjedt tévhit, hogy a fa nem időtálló alapanyag, mert megtámadják a rovarok, és a rágcsálók is könnyen kárt tehetnek benne. Ez valóban így lehet, ha nem a megfelelő anyagokkal kezelték. Egy olyan kivitelező, aki igényes a munkájára, minden esetben szárított, felületkezelt alapanyagokat használ a készházakhoz. Speciális készítményekkel kezeli őket, amik így gomba és rovar elleni védelmet kapnak, és az állagerősítő anyagok miatt a rágcsálóknak sem lesz vonzó célpont.

Új otthont, vagy nyaralót építtetne? Válassza a készházakat! Cégünk, a Palmex Kft. Magyarországon az elsők között kezdte alkalmazni ezt az akkor még újdonságnak számító technológiát, így hosszú évek tapasztalata van már mögöttünk. Bizonyosodjon meg róla a saját szemével, eddig elkészült készházaink kívül és belül egyaránt megtekinthetőek, ehhez elég honlapunkra, a www.palmex.hu-ra kattintania! Ha kérdése, észrevétele van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket a +36-20-332-7369-es telefonszámon! E-mailt is írhat nekünk, üzenetét a palmex.kft@gmail.com címre várjuk!

Top