Tömlők, ipari felhasználására is!

tomlok-nstntomlo.png

Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, amely különböző tömlők értékesítésével is foglalkozik? Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal Ön is az NST + N Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-hez, ha a legjobb megoldások érdeklik – megbízható helyről!

Pontosan tudjuk: tömlőkre az élet számos területén szüksége van, tehát nem csupán a kerti slag, vagy éppen a tűzoltók által használt tömlők esetén szükséges a tömlőkre asszociálni. Fontos tehát kiemelni, hogy az ipar számos területén alkalmazzák ezeket a termékeket.

Ön is kiváló minőségű tömlők mellett tenné le a voksát? Keresse bizalommal cégünket, hiszen a tömlők értékesítése terén immáron több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezünk. Nagyfokú tapasztalatunknak köszönhetően velünk a gyors és pontos szállítás garantált. Széles választékkal várjuk az érdeklődőket, miközben igyekszünk a hazai beszállítók termékeit preferálni. Válasszon bizalommal Ön is minket, hiszen szerelt és szereletlen tömlőket egyaránt forgalmazunk, illetve egyedi és általános igényeket is ki tudunk maximálisan elégíteni. A tömlők többsége kaucsuk alapanyag felhasználásával készül, mely önmagában is elég tartós és időtálló, ugyanakkor gyakran több anyag keverékéből készülnek.

Ismerje meg tehát Ön is mielőbb széles választékunkat, ahol különböző felhasználási területekre bontva találhatja meg azt a terméket, amire szüksége van! Melyek ezek a területek (– a teljes igénye nélkül)?

– Gyógyszeripari tömlők,

– víztömlők,

– forróvíz, gőz és hűtőtömlők,

– szennyvíz tömlők,

– levegőtömlők,

– olaj és benzintömlők,

– tűzoltótömlők,

– elszívótömlők,

– élelmiszertömlők,

– hajótömlők,

– kopásálló tömlők (stb.)

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a teljes tömlő-kínálatunkra? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.nstntomlo.hu-n betekintést nyerhet a választékunkban! Amennyiben kérdései támadnak a kiválasztott termékekkel kapcsolatban vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz! Kapcsolatba léphet velünk a +36-1/204-48-95-ös telefonszámon, valamint kereshet minket az nstn@nstn.hu e-mail címen is. Várjuk jelentkezését!

Top