A veszélyes hulladék szállításról bővebben

veszelyes-hulladek-szallitasa-orszagoslomtalanitas.jpg

Mindenki tudja, hogy léteznek az úgynevezett veszélyes hulladékok, amiket külön kell kezelni. Fontos, hogy az erre vonatkozó szabályokat tartsuk be, hiszen nem véletlen, hogy ezt a nevet kapták. Hogy mi minősül veszélyes hulladéknak? Az a hulladék, ami az élővilágra, főként az emberre és környezetére közvetlenül vagy közvetve, bomlástermékein keresztül káros hatással van. A leggyakoribbak a minden háztartásban előforduló gyógyszerek, valamint az elemek és akkumulátorok, de sajnos a lista szinte végtelen. Nézzük, mi minden érdemes még tudni a témában, illetve mire kell odafigyelni a veszélyes hulladék szállítása során!

A veszélyes hulladék szállításának első lépése, hogy már alapból külön legyen gyűjtve a többi hulladéktól. A fel nem használt gyógyszerek, a sütőolaj, a háztartási gépek, a kisebb-nagyobb elektronikus gépek, eszközök mind ide tartoznak, de nem szabad megfeledkezni például az olajos flakonokról, a gumiabroncsokról, sőt, az egyszerű elemekről és akkumulátorokról sem, valamint gyakran előforduló veszélyes hulladék még a festék, illetve a ragasztó is. A veszélyes hulladékok szállítása általában a veszélyességi jellemzők szerint csoportosítva történik. Számos boltban is található például elemgyűjtő, de biztosan mindenki találkozott már használt olaj gyűjtőponttal is. Hogyha kisebb mennyiségről van szó, akkor jó megoldás lehet, ha egy közeli hulladékgyűjtő udvarba visszük, azonban, ha nagyobb mennyiség keletkezik, például egy építkezés során vagy a cég tevékenységéből adódóan, akkor érdemes felkeresni egy olyan céget, ami vállalja a szakszerű veszélyes hulladék szállítást. Ha erre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis nálunk rövid határidők és kedvező veszélyes hulladék szállítás árak várják!

Amennyiben szeretne többet megtudni a szolgáltatásról, kattintson a www.orszagoslomtalanitas.hu honlapra! Ha további kérdése van a veszélyes hulladék szállításról, bátran forduljon munkatársainkhoz a +36702995760-ás telefonszámon vagy az imreandras61@gmail.com e-mail címen!

Top