Mediterrán betonkerítés: varázsoljon impozáns látványt otthona körül!

betonkerites-keritessablon.jpg

Új otthonát már stílusosan belakta, a ház körül azonban még akadnak szép számmal tennivalók? Szeretné minél előbb szebbé varázsolni a kertjét, az udvarát is, ehhez azonban első körben a kerítés megépítése szükséges? Forduljon bizalommal a Szabó Sablon szakembereihez, hiszen a cég többek között a kerítésépítéshez és a térburkoláshoz szükséges beton, illetve gipsz díszítő elemek sablonjainak forgalmazásával is foglalkozik.

A kerítést illetően konkrét elképzelései vannak, és úgy döntött, hogy mediterrán betonkerítéssel szeretne impozáns látványt varázsolni otthona körül? Kiváló elhatározás, cégünk pedig természetesen mediterrán betonkerítéssel kapcsolatban is a segítségére lehet!

Miért válasszon Ön is minket, ha a mediterrán betonkerítés mellett tette le a voksát? Fontos kiemelni, hogy termékeink között találhat kész kerítéseket, továbbá kész mediterrán kerítést is. Utóbbi specifikumairól tudni kell, hogy

– a 200x50x4-5 cm-es mediterrán mintás panel két méter magasságban oszloppal nettó 12.000 forint /fm.

– súlya: 200x50x4-5 cm es mediterrán 80 kg /panel

Jelenleg a panelekből csak zárt mezőket készítünk; a mediterránhoz nincs íves rész. Válassza Ön is nyugodt szívvel a termékeink között elérhető kész mediterrán betonkerítést, mely kertje, udvara ékes dísze lesz majd!

Fontos kiemelni tovább, hogy a kész kerítések mellett aktuális kínálatunkban különböző kerítéssablonokat is találhat. Természetesen a kerítéspanelek többféle mintával érhetők el, melyek közül a mediterrán-stílus sem hiányozhat. Választhatja

– a mediterrán áttört

– vagy a mediterrán sablont.

A mediterrán műanyag öntősablonokat kifejezetten betonkerítés gyártásához ajánljuk.

Szeretne ajánlatot kérni? Többet megtudna a mediterrán betonkerítésekről, illetve azok előnyeiről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.keritessablon.hu-n bővebb információkat találhat a kiválasztott termékkel kapcsolatban! Kérdéséivel, kéréseivel keresse bátran kollégáinkat! Jelentkezhet nálunk a +36/20-3992-407-es vagy a +36/20-9470-607-es telefonszámok egyikén, illetve levelét a szabosablon@gmail.com e-mail címre várjuk! Döntsön Ön is mellettünk, ha mediterrán betonkerítésről álmodik!

Top