Hátsó csatlakozású nyomásmérők: hosszú élettartam, kedvező ár-érték arány!

nyomasmero-nyomasmero.jpg

nyomásmérő, vagy más néven manométer egy mechanikus mérőeszköz, amely elsősorban folyadékok vagy gázok nyomásának mérését szolgálja. Napjainkban természetesen már többféle nyomásmérő van jelen a piacon, ennek megfelelően léteznek olyan eszközök, amelyeket az ipar területén használnak, illetve olyanok is, amelyeket a hétköznapokban alkalmaznak.

Fontos kiemelni, hogy pneumatika rendszerekben vagy levegővel vezérelt gépekben sokszor használnak helyi kijelzésre nyomásmérőket. Ezeknél az alkalmazásoknál teljesen megfelel egy rézmérőműves műanyag házas nyomásmérő. Ezen mérők telepíthetők pneumatikus gépek belsejébe, kis méretüknél fogva beférnek akár a burkolat alá is.  Ezen nyomásmérők használhatók még többek között kompresszorok, és egyéb más pumpák nyomás értékeinek kijelzésére.

Önnek ezúttal kifejezetten hátsó csatlakozású nyomásmérőre lenne szüksége? Segítünk! Forduljon bizalommal a Saga Kft.-hez, hiszen a cég ipari automatizálással foglalkozik, ennek megfelelően a széleskörű termékpaletta egy népszerű szegmense a nyomás- és hőmérséklet méréssel, valamint ezen adatok kezelésével foglalkozó ágazat. Mondjon igent Ön is a cég olasz gyártó partnerének, a Strumentazione Idustriale SRL. teljes termék palettájára!

Mit érdemes tudni az általunk kínált hátsó csatlakozású nyomásmérőkről? Széles választékunkban garantáltan nem csalódhat, hiszen a teljesség igénye nélkül megtalálhatók többek között az alábbi hátsó csatlakozású nyomásmérők:

– Strumentazione Dn 40 mm-es nyomásmérő G1/8″ hátsó csatlakozás,

– Strumentazione Dn 40 mm-es nyomásmérő 3 lyukas első peremes és G1/8″ hátsó csatlakozás,

– Strumentazione Dn 40 mm-es nyomásmérő “U” bilincses és G1/8″ hátsó csatlakozás.

Ezeken túl találhat nálunk különböző 63 mm-es, illetve 100 mm-es és 150 mm-es hátsó csatlakozású nyomásmérőket is.

Fontos kiemelni, hogy nyomásmérőinkből a minimum rendelhető mennyiség 50 darab, az árazási sávok pedig így alakulnak: 50 darab – 200 darab – 400 darab – 600 darab – 1000 darab.

Mondjon igent Ön is az olasz minőségre, és kérje ajánlatunkat a nyomásmérőkhöz, ha Önnek is fontos a hosszú élettartam, illetve kedvező ár-érték arányban jutna hozzá a megfelelő hátsó csatlakozású nyomásmérőkhöz! Ha weboldalunkra, a www.nyomasmero.com-ra kattint, bővebben olvashat, illetve még többet megtudhat az általunk forgalmazott mérőeszközökről! Ismerje meg az ajánlatunkat, majd lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36-1-264-9167 telefonszámon, vagy írásban, a sales@sagakft.hu e-mail címen!

Top