A nemzetközi hűtőkamionos fuvarozással kapcsolatos tudnivalókról röviden

hutokamionos-fuvarozas.jpg

A nemzetközi kereskedelem kiteljesedésével természetessé vált, hogy a különféle árucikkek az országhatárokon túl jutnak el a végső felhasználókig, eddig azonban hosszú utat kell megtenniük. Gondosan összehangolt munkát követel a szakembertől, hogy a termékek egyik országból a másikba jussanak, ám vannak olyan esetek, amikor a profi logisztikai megoldások önmagukban kevésnek bizonyulnak. Bizonyos szállítmányok speciális feltételeket követelnek, ilyenek például a hűtést igénylő áruk, melyek kizárólag hűtőkamionos fuvarozás keretein belül juttathatók el a célországba.

A hűtést igénylő áruk szállítása esetén olyan járműre van szükség, ami különleges kialakításának köszönhetően képes az út teljes ideje alatt meghatározott, stabil hőmérsékleten tartani a szállítmányt. A nemzetközi hűtőkamionos fuvarozásnak köszönhetően nem csak az általános hűtést igénylő áruk, hanem a mélyhűtött termékek minősége is megőrizhető, a speciális járművek rakterében ugyanis az éppen aktuális szállítmányhoz lehet igazítani a hőmérsékletet. Hűtőkamionos fuvarozást igényelnek az érzékeny, magas értékű áruk, valamint a temperált, friss, fagyveszélyes, előhűtött, gyorsfagyasztott és mélyfagyasztott áruk.

Ha megbízható megoldásra van szüksége, a Szaki Trans Kft. csapatára számíthat! Cégünk normál hűtőkamionnal, szükség esetén pedig veszélyes áru szállítására alkalmas hűtőkamionnal végzi a nemzetközi hűtőkamionos fuvarozást, mégpedig olyan formában, hogy a sofőr a fülkéből is nyomonkövetheti és állíthatja a raktér hőmérsékletét. Az áruknak megfelelő feltételek biztosítása mellett természetesen azok védelméről is korszerű megoldásokkal gondoskodunk a hűtőkamionos fuvarozás során, ezt szolgálja a GPS nyomkövető, a spanyolzár, az ajtónyitás érzékelő, illetve igény szerint az internetes követés.

nemzetközi hűtőkamionos fuvarozás részleteiről és lehetőségeiről www.szakitrans.hu weboldalunkon tájékozódhat, amennyiben pedig igénybe venné szolgáltatásainkat, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Top