A darus pótkocsi segítségére van az anyagmozgatásban!

darus-potkocsi.jpg

A mezőgazdaságban számos feladat elvégzéséhez van szükség különböző gépekre, eszközökre, járművekre. Az állat tenyésztés és a növény termesztés részfeladatait ma már sokkal könnyebb és gyorsabb modern berendezésekkel kivitelezni. Ezek közé a mezőgazdasági gépek közé tartozik a darus pótkocsi is vagy a rakodódaru, ami az anyagmozgatás kivitelezését könnyíti meg. A gép alapja a rakodódaru, amit ki lehet egészíteni egy hozzá csatolt pótkocsival.

darus pótkocsi alapvetően szállításra tervezett jármű, aminek a segítségével az olyan terheken lehet könnyíteni, amiket kézi erővel nem vagy csak nagyon időigényesen lehetne egyik pontból a másikba mozgatni. A darus pótkocsi tulajdonképpen az anyagmozgatás egyik hatékony eszköze a mezőgazdaságban. A rakodódaru kapacitását nagyszerűen ki lehet használni a kis-és középvállalkozások igazgatása során.

darus pótkocsit érdemes kiegészíteni zsákokkal, amikbe a szállítani való terhet lehet pakolni. Ugyanúgy ideális építési alapanyag szállítására, mint növények, műtrágya rakodására. A kirakodás és berakodás jóval egyszerűbb a darus megoldással, ahogyan a szállítás is töredéknyi idő alatt lebonyolítható.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a rakodódaru a pótkocsival történő összekapcsolás után működtethető. A két elem tökéletesen kiegészíti egymást, a daru segítségével a zsákokba halmozott rakomány a darus pótkocsira halmozható, majd pedig a kijelölt helyen lehet lepakolni azt.

A www.daruspotkocsi.hu webcímen az Erdőgépker Kft.  honlapja elérhető minden érdeklődő számára. A cégünk kifejezetten a márkás erdészeti gépek, kerti gépek, a mezőgazdaságban hasznosítható gépek forgalmazásával foglalkozik. Amennyiben érdeklődik valamelyik általunk forgalmazott termék iránt, javasoljuk, hogy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot! A honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén tájékozódjon a darus pótkocsi paramétereiről, illetve a többi gépről, szerszámról! A +36-30-16-18-080 telefonszámon vagy pedig a stihlhodmezovasarhely@gmail.com email címen vagyunk elérhetőek!

Top