Ponyvagyártás és a biztonság

ponyvagyartas.png

A nemzetközi szállítmányozás egyik legmegbízhatóbb módja a közúti fuvarozás, ami mindenekelőtt egy robusztus járművet követel. Egy kamion akár több ezer kilométert is megtesz egy-egy megrendelés teljesítése érdekében, és a hosszú utak során rengeteg kihívással kell szembenézni. Annak érdekében, hogy a fuvarozás zökkenőmentes legyen és a szállítmány épségben megérkezzen a célállomásra, sokféle tevékenységre van szükség. A szállított áru védelméről gondoskodik többek között a szakszerű ponyvagyártás. Hogyan kapcsolódik össze a kettő?

A kamionponyva többféle tényezővel szemben óvja a szállítmányt, ugyanis gondoskodik a szélsőséges időjárással szembeni védelemről, valamint biztonságot nyújt az illetéktelenekkel szemben. A ponyvagyártás során mindezeket szem előtt kell tartani, hiszen így lesz a védelem teljes körű.

A kánikula éppen úgy negatív hatással lehet a szállított árura, mint az erős szél vagy a nagy mennyiségben lezúduló csapadék. Ez az oka annak, hogy a ponyvagyártás legfontosabb kérdése az alapanyag. A PVC a leggyakoribb választás, de a szállított áru és az egyedi igények is befolyásolhatják, hogy pontosan milyen típusú és minőségű anyagra van szükség.

ponyvagyártás során szintén nem lehet figyelmen kívül hagyni a biztonsági követelményeket. A szállítás során a ponyva az egyetlen, ami az olykor igen értékes szállítmány és a tolvajok között húzódik. Manapság erre is sokféle megoldással tudnak szolgálni a szakemberek, rendelhető dróthálóval kierősített kamionponyva, de akár folyamatos dróthálós kivitel is, ami biztonsági rendszerbe köthető.

Érdeklődik a ponyvagyártás lehetőségei iránt? Szívesen bízná magát egy szakértő csapatra, akik segítenek megvalósítani az ezzel kapcsolatos igényeit? A Hungaplan Ponyvagyártó Kft.-re számíthat! Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel, így biztos lehet benne, hogy megbízható megoldással tudunk szolgálni a ponyvagyártás terén. Tevékenységünkről részletesen tájékozódhat, ha ellátogat www.hungaplan.hu weboldalunkra, felmerülő kérdéseit pedig szívesen megválaszolják munkatársaink, ha felkeres minket a +36-96-364-057-es telefonszámon vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!

Top