A festékbeégető kemence szerepe

festekbeegeto-kemence.jpg

A munkadarabok számos különféle folyamaton mennek keresztül, mielőtt kész formában a felhasználókhoz kerülnek. A festékkel történő bevonás nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem egyben a felület védelmét is szolgálja, ezért nagy jelentőséggel bír. A festés többféle módon történhet, és mindegyik eljárás több fázisból áll, ami a berendezések tekintetében is komplex megoldást követel. Gyakran alkalmazott megoldás a porfestés, aminek az utolsó lépése határozza meg a végeredményt, ez pedig a festék beégetése. Milyen berendezésre van szükség a porfestés utolsó fázisához?

A speciális festékbeégető kemence gondoskodik arról, hogy a munkadarab a megfelelő hőmérsékleten és ideig legyen kezelve, ez zárja le a porfestés folyamatát. Az adott körülmények és az egyedi igények határozzák meg, hogy milyen típusú festékbeégető kemence használatára van szükség. Az „A” típusú kialakítás kiváló megoldás abban az esetben, ha folyamatos üzemű berendezésre van szükség. Ez a festékbeégető kemence emeletes, és úgy van felépítve, hogy az alsó része magasabban helyezkedik el, mint a nyílás teteje. Ennek köszönhetően nem áramlik ki a levegő a berendezésből, ami azt jelenti, hogy ez a festékbeégető kemence gazdaságos és energiatakarékos üzemeltetést tesz lehetővé.

Festékbeégető kemencére lenne szüksége? Esetleg a komplett porfestési folyamathoz rendelne berendezéseket? Az Industry-Tech Kft. profi csapata számára nem jelent kihívást az egyedi igények megvalósítása az ipari technológiai berendezések terén! Cégünk egyaránt vállalja a tervezést, gyártást és telepítést, vagyis teljes körű szakmai támogatást tudunk nyújtani festékbeégető kemencék terén is. Ha szeretne megismerkedni a tevékenységünkben rejlő lehetőségekkel, látogasson el www.industry-t.com weboldalunkra! Amennyiben meggyőztük, ossza meg velünk speciális igényeit és tegye fel kérdéseit, szakértőink rendelkezésére állnak elérhetőségeinken! Hívja a +36-30-900-6154-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@industry-t.com e-mail címre!

Top