Szikrafogó ponyva: miért érdemes beszerezni?

zikrafogo-ponyva.jpg

A hegesztés úgynevezett “veszélyes üzem”, ami mind munkavédelmi, mind tűzbiztonsági szempontból kockázatos. Annak érdekében, hogy ezeket a kockázatokat minimálisra csökkenthessük, számos óvintézkedést kell betartani, és többféle munkavédelmi felszerelés használata is kötelező. A hegesztőálarc gyakorlatilag minden hegesztéssel foglalkozó szakember alapvető kelléke, de akadnak további eszközök, amik használatával csökkenthetőek a hegesztés veszélyei; ilyen a szikrafogó ponyva is.

szikrafogó ponyva a hegesztés során keletkező szikrákat fogja fel, így azok nem tudnak szétrepülni, és az esetlegesen a közelben található, gyúlékony, illetve tűzveszélyes anyagokat elérni. Emellett a szikrafogó ponyva az ívfény hatásainak kivédéséről is gondoskodik, és óvja a környezetében található más munkavállalókat is a szétfröccsenő fémolvadéktól. A szikrafogó ponyva tehát egyszerre nyújt megoldást a tűz-, a hő- és az anyagvédelem területén is, aminek kulcsa az anyagában keresendő. Ez egy olyan, speciális szövet, amely tartósan képes ellenállni a hőnek, de az UV sugárzást, illetve a különféle vegyi anyagokat, olajokat és a nedvességet is jól tűri.

Amennyiben szeretné a lehető legnagyobb biztonságban végezni a hegesztési feladatait, cégünk, a WESTEX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. az Ön rendelkezésére is áll! Kínálatunkban számos hő- és tűzálló termék, így többek között a szikrafogó ponyva is megtalálható, méghozzá kiváló minőségben és kedvező áron. Termékeinkből többféle változattal is szolgálhatunk, tehát bármilyen jellegű feladathoz lenne szüksége szikrafogó ponyvára, nálunk bizonyosan megtalálja a megfelelőt. Ha szeretne többet is megtudni a szikrafogó ponyvákról, illetve egyéb termékeinkről, kérjük, látogassa meg a www.westex.hu címen elérhető weboldalunkat!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne szikrafogó ponyvákkal, illetve egyéb termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-94-510-102-es telefonszámunkon, vagy a westex@t-online.hu e-mail címünkön!

Top