Mozgópadlós fuvarozás a professzionális ömlesztett áru szállításért

mozgopadlos-fuvarozas.jpg

A fuvarozás körülményeit minden esetben a szállított áru határozza meg, ez pedig nem csak a járművek méretbeli különbségeiben nyilvánulhat meg. Az általános fuvarozási feladatokon túl speciális igények is felmerülhetnek, ehhez pedig igazodnia kell a szállító jármű kialakításának is. Ide tartozik a hűtőkamionos fuvarozás vagy a veszélyes áru szállítás, melyek esetében a hagyományos járművek nem képesek eleget tenni az elvárásoknak. Ám ezeken felül van még egy eset, ami egyedi megoldást követel, ez pedig nem más, mint az ömlesztett áru szállítás.

A különféle szilárd ömlesztett áruk szállítására szolgál az úgynevezett mozgópadlós fuvarozás. Ha forgács, zöldlistás hulladék vagy éppen fémhulladék szállítása a feladat, hatékony megoldást kínál a mozgópadlós fuvarozás, ehhez azonban természetesen speciális járműre van szükség. A walking floor, azaz mozgópadlós félpótkocsik merev oldalfalakkal és elhúzható tetőponyvával rendelkeznek, ezzel stabil tartást biztosítanak az árunak, ugyanakkor annak berakodása egyszerű műveletté válik. Ezeknél a járműveknél a padló és a homlokfal mozgatható, így a hátsó ajtó kinyitásával lényegében kitolható az ömlesztett áru. A mozgópadlós fuvarozás jelentősen megkönnyíti a szakemberek munkáját, így pedig gyorsabbá tehető a teljes folyamat.

Ha professzionális megoldást keres ömlesztett áru szállítására, nálunk jó helyen jár, hiszen cégünk, a Szaki Trans Kft. olyan speciális feladatokat is vállal, mint amilyen a mozgópadlós fuvarozás! Járműparkunkat Knapen márkájú önkihordó félpótkocsik is erősítik, és folyamatosan bővítjük a flottát, hogy a mozgópadlós fuvarozás terén is minden igényt kielégítő szolgáltatást tudjunk biztosítani ügyfeleinknek. Kiváló járműveink mellett kifejezetten erre a területre szakosodott fuvarszervező kollégánk is fontos szerepet játszik munkánk hatékonyságában.

Tevékenységünkről bővebben tájékozódhat a www.szakitrans.hu weboldalon, amennyiben pedig érdekli a mozgópadlós fuvarozás, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Top