Nemzetközi fuvarozás, ahogy a profik csinálják

nemzetkozi-fuvarozas.jpg

Nemzetközi fuvarozás tapasztalt sofőrökkel, korszerű gépparkkal és remek logisztikai háttérrel együtt? Létezik ilyen cég! Profi csapatunkkal nincs lehetetlen, ossza meg velünk speciális igényeit, és megtaláljuk a megoldást!

Napjainkban rengeteg cég foglalkozik fuvarozással, és ezek körül sok országhatárokon átívelő megbízásokat is vállal. Mégsem állíthatjuk, hogy könnyű helyzetben van az, aki külföldre szeretne eljuttatni egy rakományt, olyan céget ugyanis már nehezebb találni, ami profi szolgáltatást nyújt a nemzetközi fuvarozás terén. A megbízók olyan alapvető és jogos elvárásokkal vágnak neki a fuvarozó cég felkutatásának, hogy a rakomány épségben és hiánytalanul, a megbeszélt időre a célállomásra jusson. Sajnos olykor már ezek a feltételek sem mind teljesülnek, és még nehezebb a helyzet akkor, ha nem átlagos rakományról van szó. Milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy a nemzetközi fuvarozás a maximumot tudja nyújtani a megrendelőknek?

•    Tapasztalt koordinátorokkal az első pillanattól az utolsóig meg van tervezve a szállítás.
•    Gyakorlott gépjárművezetőkkel a váratlan helyzetek sem jelenthetnek akadályt.
•    Sokoldalú gépparkkal minden igénynek eleget lehet tenni (például hűtést igénylő áru vagy veszélyes áru).
•    Korszerű felszereltséggel a maximális biztonság és a folyamatos nyomonkövethetőség is garantált.

Ha Ön eddig még nem találta meg azt a céget, ami pontosan ezekkel a feltételekkel biztosítja a nemzetközi fuvarozást, ismerkedjen meg a mi csapatunkkal! Cégünk, a Szaki Trans Kft. a kihívást jelentő megrendelések esetén is profi segítséget tud nyújtani, így bátran forduljon hozzánk, ha rendhagyó igénye van, de akkor is, ha egyszerűen csak egy megbízható céget keres a nemzetközi fuvarozásra.

www.szakitrans.hu weboldalon mindent megtudhat szolgáltatásunkról és gépparkunkról, ha pedig úgy érzi, hogy ránk van szüksége, kérjen bátran ajánlatot nemzetközi fuvarozásra! Várjuk megkeresését a +36-1-297-4764-es telefonszámon, valamint az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Top