Hidak és felüljárók statikai vizsgálata a maximális biztonságért

hidak-es-feluljarok-statikai-vizsgalata.jpg

hidak és felüljárók statikai vizsgálata nem maradhat el, ha a legkisebb kockázat is felmerül a fuvarozás során. Ne bízza a véletlenre tevékenységét, inkább vegye igénybe szolgáltatásunkat, amivel biztosra mehet!

Az útvonal pontos és szakszerű kidolgozása egyetlen esetben sem maradhat el, ha túlsúlyos járművel tervezi meg a fuvarozást a cég. A teljes útvonal nagy figyelmet érdemel, de különösen fontosak a felüljárók és hidak, amikre nem csak a szabályok betartása végett kell ügyelni, a cél ugyanis elsősorban a biztonság. Bár ennek úgy lehet megfelelni, ha a jármű rakománnyal együtt értendő maximális súlya alul marad a KRESZ által előírt súlyhatárhoz képest, fontos az elővigyázatosság. Ez indokolja a hidak és felüljárók statikai vizsgálatát, amivel biztosra lehet menni, a szakemberek ugyanis előzetesen ellenőrzik a kérdéses szerkezeteket.

hidak és felüljárók statikai vizsgálata lényegében az útvonal kidolgozásának egy extra lehetősége, ami magába foglal mindent, amivel gondoskodni lehet a biztonságról. A külső körülmények mérése mellett a munka része a nedvességtartalom, a betonszilárdság, a kloridtartalom, valamint a karbonátosodási mélység mérése. A hidak és felüljárók statikai vizsgálatáról egy hitelesített dokumentumot kapnak kézhez a megrendelők, amivel bizonyítani lehet, hogy a túlsúlyos jármű problémamentesen halad át a kockázatosnak ítélt szerkezeteken is. A hidak és felüljárók statikai vizsgálata azonban kétségkívül olyan feladat, amit csak a legtapasztaltabb szakemberekre szabad bízni, ezért alaposan körül kell járni a témát.

Cégünk, a Veressped Bt. számára nem jelent akadályt a hidak és felüljárók statikai vizsgálata, nálunk igény szerint ezt is magába foglalja az útvonal kidolgozása. Precízen ellenőrizzük a kérdéses szerkezeteket, és szükség szerint új útvonalat készítünk, ami a legkisebb kockázatot sem rejti magában. A www.veressped.com weboldalon mindent megtudhat tevékenységünkről, és ha szeretne ajánlatot kérni, netán kérdése lenne, rendelkezésére állunk a +36-20-965-9446-os telefonszámon, valamint a veressped@veressped.hu e-mail címen!

Top