Miért olyan fontos, hogy a pincetömb kiemelést profikra bízza?

pincetomb-kiemeles.jpg

Építkezésbe fog, és szeretne tájékozódni az alapozással összefüggő földmunkákkal kapcsolatban? Amit mindenképpen tudnia kell, hogy ha a pincetömb kiemelés is a munka része lesz, feltétlenül szakértők közreműködésére van szükség, mutatjuk, hogy miért!

Ha nem lenne jelentősége, hogy mennyi időt emészt fel, tulajdonképpen bármilyen földmunka elvégezhető lenne kézi erővel. Jól tudjuk azonban, hogy az építkezések esetében éppen az idő az, amivel okosan kell gazdálkodni, nem kérdés hát, hogy a pincetömb kiemelés is olyan feladat, amihez a megfelelő célgépeket kell segítségül hívni. De vajon más oka is van annak, hogy ezzel a munkával profikat érdemes megbízni?

Természetesen igen, az épület pincetömbjének kiemelése nem pusztán azt jelenti, hogy megszabadulunk a feleslegessé vált földtől. A munka során sokféle szempontot kell figyelembe venni, hiszen ez fogja megteremteni az alapokat az építkezéshez, vagyis előre kell tervezni. Gondoskodni kell arról, hogy elegendő hely jusson a külső vízszigetelő rétegnek, valamint – bármilyen evidensnek tűnik – a pince falának, és mindezt a környezeti adottságokra kell szabni.

Van azonban más oka is annak, hogy a pincetömb kiemelés nem megy profi segítségül nélkül, ez pedig az azzal járó utómunka. A kitermelt föld elszállításához billenőplatós teherautóra van szükség, és számolni kell azzal is, hogy a munka során törmelékek kerülnek felszínre, ami szintén nem maradhat a helyszínen, ráadásul csak hivatalos lerakóhelyre kerülhet.

Ha mindezek alapján meggyőződött róla, hogy szakértőkre van szüksége, bízza ránk a pincetömb kiemelést! Cégünk, a Böhmer Kft. nagy szakmai múlttal és jól felszerelt gépparkkal áll rendelkezésére, hogy az alapozás kifogástalan legyen.

Tekintse meg referenciáinkat a www.bohmerkft.hu weboldalon, ahol többet megtudhat arról is, milyen egyéb földmunkákkal tudjuk támogatni projektjét! Amennyiben szeretne ajánlatot kérni, esetleg kérdése lenne, lépjen velünk kapcsolatba a +36-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen!

Top